Skip to main content

Posts

Showing posts from June 19, 2012

Stok tudung baru

Inner Neck dari warna baru yang menarik untuk dimiliki. ada 7 color semuanya. ni antara warna yang ada. so, order sekarang ye. stok adalah terhad.
 selain inner neck, instant syria dengan corak baru dan warna baru turut ada dalam batch terbaru ini. bagi penggemar syria, jangan bersedih, kerana stok syria juga ada untuk anda milikinya.
ok nak tengok stok warna & corak yang lain, boleh lah ke http://thebajukurungonline.blogspot.com/
happy shopping uols

owh tak lupa juga, stok awning & shawl pon masih ada. cepat2, raya dah nak dekat ni kan...:)