Skip to main content

Posts

Showing posts from January 29, 2009

COBAAN

Mase cuti CNY tu aku berangan nak wat cheese cake..sudahnye..marble cake lg yg jadik sbb nyer..Long Munah aku punye pasal lah kn..suh wat marble lah ape lah...len kali wat sndrik...so, kesudahanya..tiada cheese cake...cheese ngan creamy yg aku beli 2..aku simpan jek lah dlm peti ais..smpai lah aku blk melaka lg nnt...tapi kan, aku dah balun sepuas2 nye mase sabtu tu..cheese cake kat umah lyza...hahahaa..ko bayang kn aku ngan lyza ber2 jek dok tala 2 bekas cheese cake..hahaha mmg naik2 berkilo2 lah thp gula+kolestrol+lemak aku kan...kekeke



tapi kan..aku berjaya wat Pizza..hehehehe tp non ade gamba as bukti sbb xsempek nk snap..Pizza dah licin..dah lah tukang makan siap komen itu ini..tp pizza aku licin jugak...marah I tau...erm actually aku mengakui dia nyer dough utk base agak kureng sket..sbb aku xtunggu smpai dia betul2 naik..hahaha Ni name nyer org xsabar ok..sebab nyer..Ayah aku punye pasal [ayah ke yg salah?]..sikit2 tanye bile nk siap..aku baru mule buat dah tny..hampeh pehtu kej…

Siri Adam Dipaksa

macam mane lah kalo Adam dah pandai berjalan ek..kompem penat nk kejor nnt!
Adam dan muka-muka TERPAKSE nya..ahaksss
Adam with Mama & Papa nyer



Nota Kaki: Nanti kite serang tempat laen ok! but make sure Adam dah reti berlari..baru thrill sket..hak22