Skip to main content

Posts

Showing posts from April 10, 2010

Ape Nak Cerita ek

owh, sesungguhnya, bahan yg nak diceritakan, aku xbawak balik! Adoiyai...dan seusunggugnya mood aku naik menaip dah kembali..tp xdek bahan kan....
ok..ok...
Malam semalam adalah malam TIDAK BERTUAH aku kerana no aku TAK dapat utk cabutan bertuah..huh..TAKDEK rejeki..tp Murni dapat Microwave...xperlah....bersyukur jek kak oii dengan ape yg dpt....melepas den TV 42" tu....kene serang wayang lagi lah gamaknye, budget verangan dpt TV tu...aku xperlu ke GSC or TGV lagi kan....ni xdapat...mmg rejeki GSC & TGV lagi lah jwb nye...hik22
ok & malam semalam jugak, dek kerana makan tok dinner tu tah ape2 tah, maybe kandungan dadah terlebey ke...sebab kandungan makanan tu semua terlebey gula, aku pon xpasti....makanya, anggota badan aku jadik aktif plak....bile aktif...dia tak rase nak berehat..tapi aku lah yg letey sbb mata dah katup tapi TAKMO lelap kan....letey ok....kekdahnye..kol 4am kot last skali aku tgk jam...& Azan subuh bleh plak dengar [patut bersyukur kan..sbb TAK lajak…