Skip to main content

Posts

Showing posts from July 8, 2009

Proses

Tiada kerja yang MUDAH
semua kerja kena ade PROSES
kalo xdek...
camne nk tau
ianya berjalan lancar ke idak..
& maybe..
kita ssh nak tau...
ape statusnya...
& lg ssh nak tau..dah siap ke belom sebenarnya..

SEBAB nya...
kite xtau...kite nk kerja tu berakhir macam mana
maka nya...ssh lah kite nk tau..bile kah kerja tu akan tamat

actually,
aku nih..lom dapat mood sebenar nk siapkan album
seb bek...
Mira jek...
senang citer...
ngan xdek PC
hahaha camne nk wat keje editing kan..
lawak jek..
terpakse lah pinjam DD nye lappy si bleki
or kene tgu balik melaka..baru leh buat..hahaha

tapi...semua nya in progress
don worry...
will work hard on it
tp...
shot outdoor xsetel lg.,..
haih@#!#

& arini .. kene postponed lagi..*haih*...xpe Mira kate xkesah..tp kesian lah kat dia kan...album dpt lambat....opppss album linda pon xsiap lg....hahaha masih dikedai..huk33

dah DAPAT

Kan aku penah merapu last week [ye ke last week..opps last 2weeks lah] pasal Story - Verangans aku nk bagi baju baru tok Mr. Nik aku...Sian BF aku..dia dah semput dok pakai baju yg sendat itew...maka aku yg pemurah setelah menimbang tara poket aku ngan kelonsong di bawah bantal aku...dan tabung MILO aku yg dah berjaya aku pecahkan maka nya...



dapat lah aku memiliki

SEBIJIK BAG berjenama BAGMAN sajok....

[pic tok BAG nnt aku upload..sbb xsempat lg even dah berminggu pon aku beli..kire citer dah basi pon...cume aku nye entry dlm status "Draft"..xsiap taip ruper nye..ngeh33]