Skip to main content

Posts

Showing posts from May 31, 2010

Tahniah Ethong & Hairi

Geng Bas Sekolah aku, kire seGENG since form 3 sampai abis sekolah lah. Bertujuh ni peserta ke-5 yg kawen, makanya, berbaki lagi 2 termasok aku, owh masih xperlu risau, kire masih ade pesaing lagi..wakakakaka. Syukur sangat2 persahabatan kami ber-7 masih berkekalan. yolah ni rakan seperjuangan susah & senang tym nk menempuh PMR97 & SPM99. Sangat terharu ngan adanya kawan-kawan susah senang ketika di asrama, mungkin skrg ni terbatas sket sbb masing2 dah bz ngan kehidupan masing2. tapi ape yg penting, raya kira JUMPE...hehehehe

alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar, even kawan2 nye ni mcm2 masalah & rintangan..tapi alhamdulillah semua munculkan diri..hehehe dalam sejarah lah kn..kalo 2007 dulu..ke empat2 org kawen, lyza jek jadik peserta yg keciciran kedatangan...tapi kali ni, dia dah kembali..huhuhu..serius, lepas 3tahun baru ade majlis balik utk geng2 kitaorg. alhamdulillah, hope xlame lagi ade yg seterusnya & seterusnya plak kan

tapi satu jek, ethong, sila lah, m…