Skip to main content

Posts

Showing posts from March 20, 2009

Pingu@Sg. petani, Kedah

Aku xtau nak letak ni under kategori ape kan..

Pehtu xtau lah betol ke idak...lokasi ni kat Sg. Petani..sbb aku dpt kat email...lawak jek..tp kesian kat budak tu sbb jadik bahan gelak kan...

tapi....xpe...sbb kerana gamba ni..leh lah kurang rase stress org yg tgh bengang ngan keje-keje mereka yg melambak tu kan...:P

bapak dia pon satu..yea pon nak elak anak dr pancaran UV....pakai kan lah sun block jek..xyah lah pakai kn baju lagu tu...:P

YUNA

Finally, tahu jugak aku ape tajuk lagu nih...hehehe teros aku save dlm otak aku...& pagi ni aku google lah kan..ha ni dia...



oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain
[Dan Sebenarnya Lirik]

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku
oh

Nota kaki: Mirae Hakkinen..nnt …