Skip to main content

Posts

Showing posts from December 28, 2007

Story bout ILa

Majlis budak umah aku..kire yg pertama kawen lah..hahaha pembuka tirai..sup[pose john yg rasmi tp ila xmo mengalah kn..hahahahaa

Pape pon aku wish Selamat Pengantin baru kat ila & daous...may god bless you...& all happiness will be yours...

Skrg lak bdk umah aku menjadi 8 kembali setelah mira & Zehan gantikan jue & ila...hak33.but diz january kami kene tgl ber 7 sbb ejot dpt KPLI..so nnt kami terpkase menyesakan DR tok membayar lebih sbb tgl ber7..hahaha sedih nyer...xlame pas2 IDa lak nk kawen..pas2 kak shikin maybe menyusul..so kene carik umah laen yg lebih murah ni...hehehehe..pape life must goes on..rezeki depa dah smpai..nk kate ape kn..hehehehee Semoga nnt rezeki aku lak kan..hak33....

Malas nyer nk up kan gamba john..kalo nk tgk..sila jengah kat fOTOPAGES AKU K!






18-Nov-2007

Ni citer suate ptg dahulu...a day after Wedding si Ila..hehehe Me, DD, & MT telah menggila kan diri tok melepak kat Taman Bunga Raya or Orkid kat jln chendrewaseh, KL...pergh byk jugak tpt utk mengshoot gamba kat KL ni sebenarnya..xyah pg jauh2...so kami telah menyetelkan aktiviti kami dlm mase lebih kurang 3jam bertapa di sana b4 lepak makan Mc D Bangsar...hehehehe

Nilah hasil2 antara shoot yg terakam dlm camera si DD...bile lah impian aku nk memiliki DSLR akan termakbull..xpe sikit mase lg..hehehehe
2la sbb aku dr dulu berimpian nk jadik photog yg berjaya kan... [wait & see] rupe2 nyer membe2 aku pon ramai jugak yg mempunyai hobi yg same mcm aku..nk wat camne hobi ni agak mahal..2la aku nk teruskan impian ber dive..xde kemampuan kan...nak maintainkn hobi 2..sbb memerlukan cost yg agak tinggi....terpakse carik yg sola-sola..ikut kemampuan..ni pon xtermampu..pi mane2 pon aku maseh mengusung A400 aku 2..heheheehe
Ni lah antara aksi-aksi kami di hari itu..sungguh tah pape jek..aha…