Skip to main content

Posts

Showing posts from February 17, 2010

A to Z

Selamat Pengantin Baru kepada A to Z Anis & Zaaba

Mak long I yg tersenyum riang
anak kesayangan dah kawen...hehehe

owh kazen I yg lelaki ye..
alamak..ade plak terselit gamba bonda I..

simple tp cantik




bagai pinang dibelah belah dua



ok uols..kitaorg dah kawen...tata....org bujang sekalian...uhuk

Semoga berkekalan selamanya...& dikurniakan anak yg ramai..seramai pasukan bola...opsss...

Riang Riang Restoran

Semalam DD bawak aku makan kat sini..sbb nye...perut i dah berkeriuk2 tahap xleh nak tahan dah utk membuat bodoh pada perasaaan lapar tersebut..hehehehe makanya..di sini lah kami melantak dek kerana char kuew teau tebing kat bulatan universiti tu dah tutup kan....

xsempat snap gamba...yg ni pon aku dpt dr mr.google jek...tp ape yg aku leh perkatakan....sape2 yg lapar thp dewa + kuat makan...leh lah ke sini..sbb portion dia [nasik jek lah] agaknya byk hehehehe....& semalam kitaorg juz order nasik putih + ayam goreng kunyit + kailan ikan masin + tomyam campur yg sangat sedap sehingga meleleh leleh air mata aku dok teringat...hehehehe seb bek dekat jek ngan umah aku..ahaks....

ok lah...bukan tu jek..kitaorg minom teh ais yg sedap + aku tambah order..banana split yg murah..RM5 jek..hehehehehee

total kene smlm only rm24.40 utk kesemua itu...boleh lah..lom dikategori cekik darah lagi tu....erm selain makan...ade jugak car wash kat depan kedai tu..kire nnt nk hantar basuh kete..aku xlah kel…

Valentine's Day

Jumaat malam sabtu kekdahnye...org xbalik kampung..pehtu kebuhsanan..cube mencarik hiburan utk diri sendiri...& hanya ini yg terlintas dipikiran...makanya..aku mengheret DD menonton ini cerita...haih*...seb baek abg wolf ade..ahaks...ok lah...jalan cerita dia....cerita xmembebankan otak aku utk berpikir....di mana..aku suka cerita yg wat aku relax mase menonton sambil makan fish ball + pop corn + mr. potato & menyedut tanpa henti air coke...hehehehee

Nota kaki: dah ala-ala cerita CINTA...