Wednesday, February 17, 2010

A to Z

Selamat Pengantin Baru kepada A to Z Anis & Zaaba

Mak long I yg tersenyum riang
anak kesayangan dah kawen...hehehe

owh kazen I yg lelaki ye..
alamak..ade plak terselit gamba bonda I..

simple tp cantik




bagai pinang dibelah belah dua



ok uols..kitaorg dah kawen...tata....org bujang sekalian...uhuk

Semoga berkekalan selamanya...& dikurniakan anak yg ramai..seramai pasukan bola...opsss...

Riang Riang Restoran


Semalam DD bawak aku makan kat sini..sbb nye...perut i dah berkeriuk2 tahap xleh nak tahan dah utk membuat bodoh pada perasaaan lapar tersebut..hehehehe makanya..di sini lah kami melantak dek kerana char kuew teau tebing kat bulatan universiti tu dah tutup kan....

xsempat snap gamba...yg ni pon aku dpt dr mr.google jek...tp ape yg aku leh perkatakan....sape2 yg lapar thp dewa + kuat makan...leh lah ke sini..sbb portion dia [nasik jek lah] agaknya byk hehehehe....& semalam kitaorg juz order nasik putih + ayam goreng kunyit + kailan ikan masin + tomyam campur yg sangat sedap sehingga meleleh leleh air mata aku dok teringat...hehehehe seb bek dekat jek ngan umah aku..ahaks....

ok lah...bukan tu jek..kitaorg minom teh ais yg sedap + aku tambah order..banana split yg murah..RM5 jek..hehehehehee

total kene smlm only rm24.40 utk kesemua itu...boleh lah..lom dikategori cekik darah lagi tu....erm selain makan...ade jugak car wash kat depan kedai tu..kire nnt nk hantar basuh kete..aku xlah kelaparan lagi..hahahaha

owh lupe nak kedai ni..mudah jek....[utk Murni & akram] kalo teringin...& kalo aku xangkat call ko kan..hehehe begini...dr bangsar south tu nk ke pantai dalam....kat traffic light amik kanan utk ke Pantai Hill Park [ingat tau..ke kanan ye...kang ke kiri...masuk ke NPE plak] hehehehe lepas tu sebelom masuk ke Pantai hill park tu ade simpang ke kiri..sila masuk simpang kiri tu..kalo teros..terang2 lah korang akan jumpe Rumah2 di Pantai Hill Park...makanya..dah masuk simpang kiri tu....sila jln teros tp jgn laju sgt..sbb kedai dia sebelah kiri jek selepas pasaraya UO...heheheehe kalo dah smpai area desa aman tu..maknanya..dah terlepas yeee kengkawan..selamat mencube..sbb selain makan2 itu...laksa pon ade...spaghetti pon ade....& macam2 ade...roti pisang dia..DD kate sedap...aku tgk roti tu pon menarik..hehehehe

Nota kaki: Murni, Better ko g makan kat sini lain kali...dr tempat xsedap tu..ahaks.....

Valentine's Day

Jumaat malam sabtu kekdahnye...org xbalik kampung..pehtu kebuhsanan..cube mencarik hiburan utk diri sendiri...& hanya ini yg terlintas dipikiran...makanya..aku mengheret DD menonton ini cerita...haih*...seb baek abg wolf ade..ahaks...ok lah...jalan cerita dia....cerita xmembebankan otak aku utk berpikir....di mana..aku suka cerita yg wat aku relax mase menonton sambil makan fish ball + pop corn + mr. potato & menyedut tanpa henti air coke...hehehehee

Nota kaki: dah ala-ala cerita CINTA...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...