Skip to main content

Posts

Showing posts from February 23, 2009

Cerita Semalam..semalamnye

Semalam after balik dr memenatkan diri di One of tasik kat Shah Alam, aku terus terbongkang di sebabkan flat..xberdaya ok! sbb nye aku balun 2 gelas air ais ok..so, abis kaki aku kelenguhan yg maha azab..tido pon azab jek rasenye..dah tau..apsal g minom kn..tp nak wat guane kn...tekak ku haus kepanasan kn..kan kan...better aku minom air madu si nisrina..mcm best jek aku tgk budak konet tu minom..hehehehe :)

------------------------
Statement atas xdek kene mengena ngan citer di bawah yeaaaaa
------------------------

Sabtu petang, aku kecik & kak ayu...oppss mira ade jugak kot...hehehe persoalan yg kami dok huraikan lah...

Antara perasan @ tanpa disedari.....
nak tau bile jodoh bdk 10L nak sampai..mudah jek..bile dah start masak di pagi-pagi weekend ngan kuantiti yg byk lepas tu, kuar ngan tapau makanan tu sume..hehehe ala2 g picnic...makaitulah kebiasaan nye..mereka ni semua bakal menamatkan zaman bujang xlame lagi yeaaaa....
actually, petang tu kami dok sakat si Fizah..hahahahaaa moga2 …

Ni Tag dr Zam..zam ala kazam..hik22*

tag ni lak dr zamzunita yg cute mute [ye ka???]

- GO to your photos folder in your computer
-GO to the 6th Folder of your photos
-GO to the 6th photos in that folder
-Put the picture on your blog & description of it.
-Invite 6 friends to join the challenge-Link them in your blog & let they know they have been challenged.

Fouuhhh even sonang...tp folder utk pics ni byk giller + bersepah dlm PC aku ni... yg mane satu lah aku nk pilih kan.....

Sbb byk sgt..maka aku decide crik dr external h/disk aku kn...mcm tertaur sket..tp mak aiiii byk jugak...aku amik lah folder yg ke-6 dr yg awal kn..& select pic yg ke-6 lak...skali dapat gamba kucing nih..layan ajolah even bkn gamba aku kn..kn..kn

Penenrangan pasal gamba di atas: erm antara koleksi gamba kucim yg aku ade...ni zaman bile nye tah..dulu aku suke search gamba kucim sbb my best fren dulu suke kucim..skang dia mampoo carik sndr kot...hehehe sbb jarang skali dpt bertemu dia kn even sekampung,.,.so, layan kan ajo gambo kucim nih yeaaa…

Tag lagi dowh!

diz tym..tag by Amoi [ni blogs dia]..[mmg lah kn..xleh tgk aku senang lah bebudak nih..tag dr zam lak..nnt lah aku buat yeaa..satu satu yea..ikut std FIFO lah yeaaa]

1. Anda rasa anda hot?
yealah kot..[sape yg bace kalo nk muntah sile ke toilet ok!]

2. Upload gambar kegemaran anda.


3. Kenapa anda suka gambar ini?
ni best sbb brekpes ngan eskrem stowbeli..hik22..thanx to DD sbb snap kan gamba ni

4. Bila kali terakhir makan pizza?
13 Feb 2009 - dgn yam & sharna

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
untuk Mu selamanya...baru jek dengar [sbb aku layan lagu ni dr pagi td]

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
erm aku tgh buat CR si WNF..tp aku xdpt nk setelkan lg..bapak susah lah plak kan!

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
Yun [tah ni jek org pgl aku..& aku rase ramai jek yg xtau name aku sebenar adalah "KHAIRUNNISA"]

8. Tag lagi 6 orang :
boleh x, kalo tag sorang jek..nyusahkan jek nk pkr ramai org

1. Murnieeeeeeee
2. Cyana
3. Sazz
4. j…