Skip to main content

Posts

Showing posts from July 20, 2009

20-07-2007

Orang lain sibok pilih date santek2 utk di abadikan di majlis yg dinanti2kan sekali seumor hidup..tp berbeda dengan aku di mana......secara xsengaja....laling aku telah dikeluarkan dari *Tut* on 20-07-2007..makanya arini 20-07-2009..genap lah 2 tahun umornya hidop di samping aku...

To my Beloved Laling,

Happy Besdae & thanx 4 making me Kayap-e sudah.....owh duit ku melayang2... tapi xpe...ape saje utk mu..tapi plezz lah jgn nk meragam ok!

Nota kaki: asal besadae ko jek..aku kayap..asal 20-07 jek aku peneng ok!

Harry Potter & the Half-Blood Prince

Ape yang aku leh kate kan.. diz year nye citer *sigh* TAK SE-BEST Harry Potter and The GOblet of Fire... huhuhu aku masih merindui movie Harry Potter yg best mcm tu...yg byk gune magic..lawan sane sini..huh ke aku yg terlampau emosi utk citer yg aksi lebih? owh TIDAK jugak..tapi aku lebih akan mengatakan ianya BEST sekiranya....di kala aku kengantokan..tp aku mampoo utk tidak berasa ingin Lena di ulit mimpi ketika di dalam wayang. Ke aku semakin berumor maka nya hormon keghairahan tu kureng...hohoho [layan kan org mengantok yeeee]

Semangat jugak lah aku nk menonton kali ni sbb ni antara citer yg aku TungGU setiap taun...huh~

makanya...sabtu yg sangat produktif bg aku kan....sbb nye aku mampo bangun lambat..sbb nye aku tido yg amat lambat yeeeeee..kol 4am...tah ape aku buat tah....pehtu aku leh lupe aku bgn subuh ke idak..lawak jek..penat aku berpikir mase bgn tu...ahahaha ruper2 nye mmg aku bgn tp smyg dlm keadaan mamai + mate kelat..mane nk hengat kan...aku tau kesahihannya..di sebabka…