Skip to main content

Posts

Showing posts from March 8, 2012

Kena pikir lagi

Juz got an offer as freelance for app support.contract 4 a year.juz need to quote how much permonth inc petrol,parking,medical,phone,bonus,etc.but work as freelance paham2 jelah kn.They offer socso and epf too utk setaun tu....and


cannot believe dah sampai tahap macam ni....ish ish...confident level aku ni lom melangit lg...tp gile ke ape kampeni tu nk hire aku mcm tu..i dont have any cert in erp yet....hokeh

Dalam hati aku....biar betik derang ni....terlangkup nnt kampeni depa...


Nota kaki: tahap confident aku lom melangit mcm tu kn...ish ish mmg lah skill mmg sgt bernilai...xpe pikir dulu..mane tau dpt ilham nnt

Selamat hari wanita:)

Wahai wanita
Wanita yang berada di seluruh dunia
Tak kira bangsa
Umur atau rupa
Oh asalkan kau wanita
Kau buat ku gila
Bila kau menggoda
Bila kau mengada-ngada
Oh lirikan mata senyuman manisnya
Oh kau buat aku tergoda

Chorus
Oh wanita seluruh dunia ku ingin kau tahu
Yang aku cinta kamu semua
Wahai permaisuriku
Dan walaupun ku tak mampu membahagikan diriku
Kepada wanita seluruh dunia
Lagu ini lagu cinta untuk kamu semua
Untuk kamu semua
Wahai wanita
Adakah kau mengerti apa yang aku kata
Kamu semua adalah inspirasiku bila ku berkarya
Ku tuliskan lagu hanyalah untukmu
Untuk buat hari kau ceria
Dan aku tak kisah mana kau berada
Ku ingin kau dengar ku berkata


Ulang Chorus

Wahai wanita
Wanita yang berada di seluruh dunia
Tak kira bangsa
Umur atau rupa
Oh asalkan kau wanita

Ulang Chorus

Lagu ini lagu cinta
Untuk kamu semua



P/s: boleh lah. .lyn kn aje lagu ni ye

Kesian orang KL

Baca berita kt bharian..kl hujan dari smlm.

Tgk status membe2 kt fb pon semua tgh mengeluh atas jln....ada yg dah patah blk dan el shj. Erm kat radio pin jasa semua jln sesak luar biasa. Biasalah bila hujan. Alhamdulillah mgu ni kt m3laka kn.tp minggu depan kembali je rutin 20km/j..huhuhu

Nikmatilah hari ini dan esok seadanya..huhuhu

Happy birthday Naufal

Semoga makin ganteng and hope jadi anak soleh...dan byk mengalah dgn adik and kakak