Skip to main content

Posts

Showing posts from July 16, 2010

Happy Birthday GGO

Seperti yang dirancang, perancangan ni pon secara spontan mase wedding SAZ&ADI aritu, di mana, GGO nak berkumpul utk adakan makan-makan yg kunun2 nye nk celebrate pasangan pengantin baru kan..erm setelah di persetujui..malam ni lah menjadi saksi..kehadiran hampir 80%..satu pencapaian yg agak baik :)
Secara tak sengaja aku terperasan akan ulangtahun GGO utk yg ke-2. Makany, di celebrate sekali pada malam tadi...erm sambil makan2 & berkongsi cerita...tujuan utama sebenarnye adalah utk bertukar2 gambar. Tetapi aku patut lah keluar kan ayat Neraka aku kat MImi...kekeke..."Laptop kampeni memang begitu" bagi yg basic jek..sume nye nk dissable kan..semua nk pakai password...nak bukak enternal hardisk aku nk kene masuk admin password..xkuasek aku nk melayan..ha rasa-in..xdapat copy gambar aku...lalallaa
Simple cake but penuh Makna :) Semoga persahabatan GGO terus kekal selamanya.. kerana GGO..adalah penyeri Gossip harian :0
Meh jemput makan.. sila bersila ye... meja makan xbeli lag…