Skip to main content

Posts

Showing posts from December 22, 2009

Semoga Umur kamu di panjangkan

supaya dapat menikmati keindahan hidop pada masa2 akan dtg....& sahut lah seruan Bakal pak mentua ko utk makan megi sempena menyimpan duit berbukit lalu dpt lah ko mengadakan satu majlis super duper gerannnnddddd di majlis berbahagia ko nanti.....ahaks

sempena besdae dia jugak..aku terpakse membuli dia kerena dek ketiadaan laling ku di sisi...hehehe makanya..terpakse lah mengguna perkhidmatan cik besdae gurl malam ni..huh

oklah...Happy Besdae My dear fren...my all ur dream come true & berbahagia di samping abg soljar...moga malam ini kamu xkene tembakan bertubi2 dr org len [alamak..jgn salah anggap...abg soljar skrg tgh belajar wat bom..bom ape...kuih bom ke ..den xtau...kurang fakta kat sini...hehehe]

aku doakan semoga abg soljar dpt pelepasan dr duty menjaga kubur malam ni utk meraikan majlis kamu..ahaks...

ok adik bongsu yg dah gediksss nk kawen..semoga segala yg dirancang berjalan lancar yeeee.....

Masalah

Semalam...

Around 7.50pm, tetibe kat main swicth box [betui ka name dia,,,taram aje lah labu] tu kuar api2 gitew..aku yg tgh dok depan lappy cuak lah kan...teros aku tutup semua suis.....& lampu+kipas nye suis semua kene tutup...bergelap kejap..pahtu nak tgh HP..bukak lah lampu hall tu..tetibe...bunyik..pop..pop... & percikan api gitew,,,

Cuak lah kejap..smpai pikir..mane nk terjun kalo terbakar...hahaha lawak sungguh.....

seb bek smlm aku tak keseorangan....sbb kak ayu ade kat umah & fiza pon blk awal [ni lg musykil..smpai umah sebelom aku jejak kaki kat umah..haih*]

nk tolak suis pon aku cuak..hahahaa tp buat jugak..gune kayu..hehehe lawak x lawak...ngan tourch light xdek....seb bek kak ayu aku mini tourch light yg cahaya nye power..tepon tuan umah....erm sengal..suh mntk tlg kat sedare dia yg tgkt 12..aku poie..atok tu pon xberapa nk paham & xsehat mane pon org tua tu..kesian plak nk nyusahkan...call sane call sini..call TNB..waiting list dr 33 jadik 54...mak eihhh bape…