Skip to main content

Posts

Showing posts from March 25, 2009

Adik manis....

Aisyah Nurqystina...seindah name..seindah rupe nye...si comei ni..adik kepada Wafi ensem...hehehe

hampir-hampir lah cik kak ni nak di letak kan name "Aniqah Wafiah" sbb nak pkr senang...kitaorg lah bg idea bangang tu pd mak nye...hehe seb bek ustaz kate makne...xbrape ok lah kot..xsesuwai...

Mama dia kate..adik payah lah nak senyum...mmg pon..but bile dia senyum..mmg sweet...abislah..nnt jadik rebutan..nak booked jadik menantu..xdapek lah kan..sbb dia gurl..trang tang tang aku xde anak teruna kan..almaklom lah aku pon bujang trang tang tang lagi...


tapi nasib aku baek..setelah aku terpakse memerhati kan aje gerak geri si adik nih..yolah nak tembak tym dia senyum kan...si adik nih akan senyum tym dia tgh main sendirian...sian dia...sume mende abg xkasik..huhuhu xpe nmpk adik cam pandai berdikari jek...pandai nak bawak diri...tp quite nakal jugak adik nih.... kalo ko dok jauh dr dia...dia senang nk senyum..ala2 malu gotew nak senyum depan-depan....dpt lah sket aksi2 dia nih...xpe…

Happy Birthday Wafi

Happy Birthday to you Happy Birthday to youHappy Birthday to Wafi Happy birthday to you

Happy Birthday to youHappy Birthday to youHappy Birthday to WafiHappy birthday to you





4.00pm, Ahad @ Sg. Merab, bangi....berlangsunglah Masjlis Ulang Tahun Ke-3 Aniq Wafi bin mohd Saufi anak sulung kepada Nurhaida & Mohd Saufi :)

Birthday si Wafi ni sebenarnya, 17-03 yg lepas, tp mama & papa dia nak buat makan2 sket..sambil2 tu leh lah kumpul2 kan rakan2 semua kan...[rakan2 makpak nye tau..rakan2 anak nye tah ke mana..hehehe]

the cupcakes ni hasil dari [Kak Mel] exopismate aku dulu jugak..if berminat nak order..sila lah ke blog dia tgk contact number dia yeaa...huhuhu & the cake ade 2 bijik..tp lagi sebijik aku lupe nak snap sbb letak kat luar kan...hehehehe...

to Wafi yang hensem bergaya "Selamat Ulang Tahun" & Semoga membesar dengan sihat + cergas + pintar + menjadik anak yg soleh...

lame nye nak menunggu... "bile nak tiup lilin ni mama?"
xsudah-sudah ngan dilin [lili…