Skip to main content

Posts

Showing posts from January 20, 2014

ATV

Aktiviti ni dah lama...June tahun lepas rasanya, tapi biasalah tahun lepas sindrom malas nk update belog, makanya harini baru terasa gatai nak update coz nak delete gambar..wakakaka \  ok, aku ke sana dengan lyza, berdua je. senang, ikut kepala 2org je...nak tunggu pon,..aku tunggu dia..dia tunggu aku..sekarang aku dah rindu dekat lyza, sebab dia nekad pindah Sabah and bila apply terus dapat plak tu..sob sob..hilang geng bujang aku yg suka meronggeng rokiah....xpe..nantu Sabah jadi tempat lepak aku plak kan..
semoga lyza baik-baik aja di Sabah. dan semoga murid2 di Sabah success sebab adanya teacher lyza.

aktiviti kitaorg gamble je..xde booking2..sbb ber2 je..mudah..and lucky sbb kitaorg awal 15min before segerombolan budak2 yang nak beraktiviti ni..maka kami dah jalan dulu..kalo tak, kenalah join group derang...

sebelum ni, aku join ngan budak ATAT kat sedim, tapi aku xdrive...sbb xcukup ATV...this time dapat handle sendiri..takdelah susah nau pon..kacang je...hahahaha