Skip to main content

Posts

Showing posts from September 10, 2009

Cop..cop

ade byk jek nk cerita...tapi esok aje lah ek...keje I dah beres...I sangat suke [tp kene ingat..ade lg 35% lg lepas testing yeeee]...lalu saya ke bank utk keluarkan duit & menukarkan nya kepada duit2 yg berbau wang [xsame ek?] keskes [aku xtau ape kah kesamaan antara kerja aku beres ngan tukor duit di bank..korang tau ke?]... kepada semua2 yg bakal menerima angpau raya dr ku..mintak maap dulu sbb..kalo terdpt sampul kosong [xmungkin aku rase] or sampul yg bernilai sehengget jek.....REDHA aje lah k! kerajaan xbg bonus [ade kene mengena ngan aku ke?] (-_*)v fikir sejenak sambil garu2 bibir yg merekah ni, gatal plak rasenye....mungkin sbb duit yg berkoyan2 bakal keluar kot.....haih* makin terok plak bile bln puasa ni.....tapi..xpe...saya IKHLAS ye....jgn komplen sekiranya hanya ringgit malaysia berwarna BIRU....almaklumlah..ekonomi saya merundum ke tahap xleh diselamatkan ketika ini...

Nota Kaki: I've to say I'm Sorry to handbag idaman yg masih di Butik....I xleh nk keluarkan …

Rase Seperti

Ini..ketika Ini..di waktu ini..utk saat ini

Di tempat ini..
KeNAPe perlu di sini?

Panas..Panas...

Ape-ape i juz nk highlight...Si Ayam [nama sebenar Faizal...] dah kembali bujang...Puan Nik...sila abaikan massage ini yeeee...kerana title andA Puan ye skrg ni....ngeh333 lagik satu...tetiap ptg leh tgk dia kat Prima dlm cerita Wadi unung....hahahahahaa :) tapi kalo dpt jeling intai abg PHA lg marbeles kan DD? :P [astagha...puasa ok cik Yun!]

Nota kaki: jgn tny ape motip aku update pasal si Ayam ni? sbb dia mmg xkenal aku..cume aku jek kenal dia....ngeh33 :P