Skip to main content

Posts

Showing posts from September 4, 2014

Random

view dari riyyaz kuala Terengganu. rindu nak lepak sini dengan lubna..insyallah lagi 2weeks ke sana lagi...haruslah singgah kalau ada kesempatan.
inilah makanan santai lepak sambil tengok kapal-kapal dekat pulau duyung
rindu kat kuih akok nih..sigh....nak yg garing2 pahit2 kat bahagian bawah dia ye...
ni masa ke kuantan melawat opismate yang masih koma hingga kini.. semoga cepat sembuh fatin najihah,.
ni sampingan sebab melawat kawasan orang.. tanjung lumpur dalam kenangan
ketam telur masin...perghhhhhhh sehingga kini masih terasa kesedapannya.. ok kena muhasabah..nak diet... kamon kak nisa.. ketam je pong!
kalau ketam boleh pejam.. sotong lagilah...babai
yang ini..mak aihhhhh ok ok..makan sikit-sikit takpe... kena makan jugakkan
ok boipren baru saya..mungkin dah berusia 38hari..caiyok mummy mirae, lagi 6hari je nak merdeka.. inilah Luqman, boipren saya sekarang.
ini pulak, naily anak di emy.. yeah emy, sampai sekarang aku tak boleh nak proses storan-storan dalam memori aku ni, yang …

food taster ayong

simple je..apa ko masak, ko bagi je budak masham ni makan. if dia suka..maka memamg sedap sambil dia akan puji melangit...sedapnya nenek acak... huhuhi pelat yang entah sampai bila nak berakhir...tapi xpe..stay pelat je..nampak comel je aku rasa..ada bahan nak gelak kan.hik hil hikdan cheesekut ke cream puff ke popia goreng ke...churros cicah salted caramel ke...semua dah jadi favourite dia..siapa lagi kalau bukan ayong dia yang rajin nak buatkan.so sekarang jadi rajin sebab dia suka nak makan. ok bai..rasa nak lenyek2 je budak masam ni.