Tuesday, November 3, 2009

Antu Pokok Pisang

Yumi ni anak buah farah the pengantin tu..hehehe anak abijae [name glemmer abg dia] ngan kak pidah [kakak ipar dia], yumi ni ade adik, name amani & ade lg sorang tp dlm pewut lagi..ahaks...

ok, dia ni sangat lah pandai bergaya...even baru 4taun rase nye & ckp xleh blah ok..sebijik cam farah..mmg betol anak ngah ni namenye....tp paling best mase aku ke umah farah tok makan nasik ayam ahad lepas, dia dok belek kad ucapan selamat pengantin baru farah kunun2 wat bace buku....

korang nak tau citer ape dia bace kan tok aku? erm citer dia bertajuk "Antu pokok pisang" ..siap mulekan dengan di sebuah kampung ade pokok pisang..di pokok pisang itu lah antu duduk..di mana antu nya amat seram...eee serammm....serammm....pehtu dia teros menceceh tah ape2 tah...imaginasi thp dewa ok...dah lah semua kerektor katun dia masuk kan dlm citer dia tu..keh keh..pape pon Yumi...you mmg best.....yg xthn dok bilang lipatan lemak di pinggang...ade 4 semua nya..keh keh..lawak jek ...& ayat selambe cam farah....

depan camera...dia mmg pantang....ape gaya yg dia xleh buat..tgh menangis..if ko suh dia posing pon dia akan sporting posing tp still melalak lah..hehehe

comei kan dia...adik dia Amani..agak serius org nya....& yg akan kuar nnt xsure plak...hahaahha

yg xtahan..aku ade amik gamba dia mase kat dewan..std bebudak kan...nk tgk lepas amik....

ko tau ape dia komen?

"gambar amy cantek..tapi gelap"
cettt!!!!!! nk jadik komentar plak..kekekeke

gamba ni mase kat umah farah..b4 gerak makan nasik ayam kat umah mak dia..
tym ni aku tukang amik

xleh jadik aku nak masuk jugak kan
ha amik ko...apsal...eiy sekerat jek..mate aku plak cam dah nk lelap & senyuman plak xikhlas
yg geram 2org kat tgh maintain jek...aku ni punye jari dah berbelit2 xtau mane nk pegang camne nk tekan camera phone tu..hahahahaa

Degil Bin Degol

Guwe bengang...sbb nye asik kene ceramah jek pepagi bute....ilang teros mood bekerja [ape kene mengena plak ek?] hik22

xsalah kan nk menegor...which aku bkn org yg kesah nk naik hantu if org tegor or nak nasihat or ape ke kan..tapi....plez lah.... aku tau lah dia pon sesi belajar nk memantapkan ilmu agama dlm diri..tp jgn lah sampai wat org rase xleh blah kan...

watever lah....

kene lagi skali..mmg aku sok sek berasap plak...hukhuk


-----------------------------------------

enuff *********

Tomyam Lazat

***** BBQ Seafood Restoran..name yg depan aku xhengat...snap pon xclear..hahahaa. kire sabtu mlm ahad..the pengantin baru belanje weolls makan kat situ kerana bertungkus lumus membantu di sepanjang majlis mereka...tapi ape aku tlg tah..aku kurang pasti....tolong makan tu kire tolong lah kot...hahahahaa

& depa sedih sbb xdpt makan bersama artis kerana artis cancel last minute..kesian mereka...tp xpe...portion utk artis & aweks nye..aku yg belasah...giller melantak kan? dah lah makan 2kali mase kenduri berlangsung..hahahaahhaa...opppss tangki aku jadik makin besar sejak balik dr kedah ni....hahahaha almaklomlah harga makanan kat sane murah sket..makanya, makan lebih dr biasa kan..keh keh

& gamba semua ala2 suram2 sbb camera HP ni xbape nk tinggi MP nye & xbape nk bagos plak hasilnye...sbb aku dah parkinson [camno spelling dia yg betoi?] sbb lapor thp gedebas...keh keh
**Siakap 3 rasa**
ni ikan ape aku lupe plak tapi masak stim

kailan ikan masin
tomyam dia sedap oooo
telor dadar yg menyelerakan

Nota kaki: lokasi dia mudah jek..kat bandar Sri permaisuri..ala area kayu nasik kandar & dekat ngan kedai save more..hahahaha..harga aku rase affordable lah kan..kalo mahal..kesian plak mereka yg membelanje kami tu.....tapi yang best Eiy makan sampai licin..satu yg jarang berlaku..tp good 4 her baby kan....

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...