Skip to main content

Posts

Showing posts from January 22, 2009

Grrrrr-----GeramNye----Saya-----Hari ini!

Kisah 1 - parking

Aku bangun pagi macam baser lah kan even arini plan nk drive g Keje...huk* terbatok lak...bukan suke suki jek nak..aku mmg malas kalo ikut kan situasi sebenar kan...tapi TERPAKSE ok! & semalam aku dah bersoal siasat ngan brother yg jage kaunter kat BHP...aku ke situ bukan nyer ape..nk survey Daily parking lah kan...so, aku pon borak2 tanya baser smpai kui bape parking tu masih available..dia kate..dlm kui 8am tu dah penuh lah kan..sbb daily parking yg bahagian depan sajok...yg belakang sume 2 utk yg bayor monthly [jgn maen2 ok, even kat petrol station pon ade monthly parking..kayo tokey petrol pam area phileo ni tau!]..ok berbalik pd citer Grrrr...Geram aku pagi ni..di mana...aku smpai opis around 7.20am..pehtu mulekan lah memunggah beras [owh ni lah tujuan utama aku membawa kete arini..hik22..Beras ni pon dah berbulan2 lame nyer bertapa kat opis ni..& weekend ni nak balik kampung, so, plan nk angkut balik lah kan..takot lak..lagi lama kang berkutu lak beras-b…