Wednesday, December 9, 2009

Rase seperti nak makan......

Ayam yg di panggang bergolek2 kat KR...huwaaaaaaaa!!!!!!

Ade org nk belanje x?

------------------------------------------------
ok aku nak cerita pasai drama2 yg aku ikuti...dah lame nk buat review ni...tp malas nk type...oleh sebab bos dah belah pegi meeting [ ye ke? ke dah kuar meronggeng ngan kengkawan dia tu? hehehe..kalo boss bace..kompem esok dpt surat layang yg kertas nye leh wat kapalterbang comei]

al-kisahnye..terpanggil nak buat ulasan sket ni sbb aku sangat geram...ahahahahaa kite mule kan dengan cerita yg membahangkan perasaan+hati aku ni...

##Cinta Balqis##
xtau ape pendekatan yg leh di amik as teladan kat cerita ni...sbb sgt lah buhsan ..tp aku tgk jugak...bukan buhsan./.cume geram ngan perjalanan cerita....bab org xkaye xdek harta bercinta ngan org yg sangat kaya berkuasa vagai kan......tp aku bengang sbb byk yg xlogik dek akal dlm citer ni...sbb perempuan tu bebal thp xleh blah.....agungkan cinta sangat.....wat darah aku menyirap jek bile tgk [tp bile part budak heroin tu lah kan] citer bab dendam kesumat ni..dah ala2 style indon nye drama jek..sbb org baek asik ditindas jek kan.. [betul x?] ok..ok...even aku geram+bengang./.tp petang2 aku tetap tgk jugak...hahaahhaaa sbb dah xdek citer laen ler katerkan....layan kan..koman2...dpt jugak aku merembeskan hormon kemarahan kan...keh keh

##Nenek Kebaya##
even citer ni dah tamat siarannya...smlm dah mule citer baru...tetap jugak aku nk tulis...walaupon aku xtau keseluruhan cerita...tp bdk umah aku melayan...lame2 aku pon terjoin skali..kire ok lah..citer bab antu2....dendam kesumat vagai,....citer kene ade dendam..balas dendam vagai kan..barulah...haru drama tu jadiknye...so far..nenek kebaya mmg hari2 pakai kebaya..ahaks...

##Awan Dania##
citer ni plak..mmg selalu wat aku gelak terbahak2....sampai kalo call nurul & aku cepat2 nk letak...sure dia tny..mlm ni ade awan dania ke? cett xdek lah mcm tu...aku ni xleh nk concentrate kalo tgk TV sambil berborak kat phone..kalo citer kat TV tu menarik kompem ape org dlm tepon tu ckp..aku xleh focus...silap2 xpaham langsung...hahahahakalo citer kat TV xbest..xpe...hehehehe

ok...ok...back to the topic....yg awan dania ni..aku cakap satu jek...aku vote Ehsan jadik boipren si Dania...Benji ni....sgtlah...typical org kaya yg dah ade awek lagi mo carik awek len..haih* awek dia plak perasan..pdhal org dah xnak tu..lagi mo serang org len plak..heheheh ape aku merapu ni dah....yg xbest..kene tgu seminggu sekali baru dpt layan citer ni...

lagi lawak..bapak aku pon layan...hahahaa tp dia tgk versi ulangan ari selasa petang...adik aku dok report kat aku...siap leh postponed tym utk melepak kat kedai pakcik rahman depan kg aku tu...hahahaa ...dulu beria marah aku tgk citer drama kan..skrg dia plak layan....lagik satu..citer SEKAR pon dia layan..sbb aku pelik aritu dia tny adik aku arini nye episod mcm mane? APEKAH???? dulu siap gelak..kate citer indon merepek...mmg merepek..tp blh lah wat layan xtau nk tgk ape kat TV tu kan..hahahahaa lawak plak bapak aku tu....ni kompem terkena sindrom mak aku..yolah skrg dok umah ngan mak aku..xkan nk bertekak kot nk tgk rancangan ape....nak xnak layan kan citer mak aku..ngan dia skali dah termasuk club layan drama...hehehee

------------------------------------
ni jek lah..yg len2 tu kadang2 tgk..kadang lupe langsung kan....mcm blogger boy tu..asik lupe jek*

Cepat..cepat


Ape lagi..sape yg berminat? cehhhh ade yg aku kene saman ngan si artis ni plak....

tu lah bace statement dia...mmg ptt pon dia tamatkan zaman bujang..sbb geng2 dia yg len pon dah bahagia dengan keluarga masing2 kan...& skrg mungkin kengkawan sibok melayan anak2 bercuti sempenan cuti sekolah..dia tetap keseorangan....

Aku pon rase..better dia carik yang bukan artis...maybe still leh dlm arena yg same....mungkin org yg bekerja belakang tabir jek ke...xpayah lah carik artis ni...leceh aku rase artis kawen ngan artis ni...cewahhh..aku plak lelabih...

padahal...dah boring..xtau nk hupdate ape.....pehtu cam ketandusan gossip sendirik..pehtu gossip artis yg len2 pon cam buhsan jek...keh keh keh

makanya...layan kan ajo gossip ni....


oh lupe...ade citer len...jap lagi aku wat entry baru khas utk citer yg tut* plak k!

Nota kaki: ni namenye dah sampai SERU!

Erk

Huh

Aku terlupe utk membeli Printer...sigh*

Padahal hari sabtu lepas..si Yam dah call aku tny aku pg ke idak PC FAir tu....aku bg jawapan xsure pg ke idak...erm...mmg nak pg...tu lah kalo dah tanam niat...so so ni....mmg so so lah ingatan tu kan...

Lepas pengalaman sesat..maybe wat aku stress yg di buat2...sampai kan terlupe utk menjejak kan kaki..keh keh

& the result....Printer xbeli lagi....

Ptg tu aku mmg kuar balik..siap berperang mulut ngan ayah aku..sbb aku suh dia anto aku pg MP dulu b4 dia anto kete aku gi mandi kat SPA...hehehehe last2 ayah aku mengalah..anto aku dulu..sbb aku terlupe beli barang penting [Kat MP jek yg murah..aku dah servey satu melaka...hahahhaaa]

utk yam...nanti aku survey kan barang yg ko nak tu..tp rasenye..xmahal mane lah...less than RM150 dah dpt yg superb kot...

Nota kaki: cube utk memujuk akak sharna kite jalan2 TGH ni ke DigitalMall...amacam kak...jom....

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...