Skip to main content

Posts

Showing posts from December 9, 2009

Rase seperti nak makan......

Ayam yg di panggang bergolek2 kat KR...huwaaaaaaaa!!!!!!

Ade org nk belanje x?

------------------------------------------------
ok aku nak cerita pasai drama2 yg aku ikuti...dah lame nk buat review ni...tp malas nk type...oleh sebab bos dah belah pegi meeting [ ye ke? ke dah kuar meronggeng ngan kengkawan dia tu? hehehe..kalo boss bace..kompem esok dpt surat layang yg kertas nye leh wat kapalterbang comei]

al-kisahnye..terpanggil nak buat ulasan sket ni sbb aku sangat geram...ahahahahaa kite mule kan dengan cerita yg membahangkan perasaan+hati aku ni...

##Cinta Balqis##
xtau ape pendekatan yg leh di amik as teladan kat cerita ni...sbb sgt lah buhsan ..tp aku tgk jugak...bukan buhsan./.cume geram ngan perjalanan cerita....bab org xkaye xdek harta bercinta ngan org yg sangat kaya berkuasa vagai kan......tp aku bengang sbb byk yg xlogik dek akal dlm citer ni...sbb perempuan tu bebal thp xleh blah.....agungkan cinta sangat.....wat darah aku menyirap jek bile tgk [tp bile part budak heroin tu la…

Cepat..cepat

Ape lagi..sape yg berminat? cehhhh ade yg aku kene saman ngan si artis ni plak....

tu lah bace statement dia...mmg ptt pon dia tamatkan zaman bujang..sbb geng2 dia yg len pon dah bahagia dengan keluarga masing2 kan...& skrg mungkin kengkawan sibok melayan anak2 bercuti sempenan cuti sekolah..dia tetap keseorangan....

Aku pon rase..better dia carik yang bukan artis...maybe still leh dlm arena yg same....mungkin org yg bekerja belakang tabir jek ke...xpayah lah carik artis ni...leceh aku rase artis kawen ngan artis ni...cewahhh..aku plak lelabih...

padahal...dah boring..xtau nk hupdate ape.....pehtu cam ketandusan gossip sendirik..pehtu gossip artis yg len2 pon cam buhsan jek...keh keh keh

makanya...layan kan ajo gossip ni....


oh lupe...ade citer len...jap lagi aku wat entry baru khas utk citer yg tut* plak k!

Nota kaki: ni namenye dah sampai SERU!

Erk

Huh

Aku terlupe utk membeli Printer...sigh*

Padahal hari sabtu lepas..si Yam dah call aku tny aku pg ke idak PC FAir tu....aku bg jawapan xsure pg ke idak...erm...mmg nak pg...tu lah kalo dah tanam niat...so so ni....mmg so so lah ingatan tu kan...

Lepas pengalaman sesat..maybe wat aku stress yg di buat2...sampai kan terlupe utk menjejak kan kaki..keh keh

& the result....Printer xbeli lagi....

Ptg tu aku mmg kuar balik..siap berperang mulut ngan ayah aku..sbb aku suh dia anto aku pg MP dulu b4 dia anto kete aku gi mandi kat SPA...hehehehe last2 ayah aku mengalah..anto aku dulu..sbb aku terlupe beli barang penting [Kat MP jek yg murah..aku dah servey satu melaka...hahahhaaa]

utk yam...nanti aku survey kan barang yg ko nak tu..tp rasenye..xmahal mane lah...less than RM150 dah dpt yg superb kot...

Nota kaki: cube utk memujuk akak sharna kite jalan2 TGH ni ke DigitalMall...amacam kak...jom....