Skip to main content

Posts

Showing posts from January 31, 2012

Last day

esok adalah last day untuk saya berfoya-foya. Cehhh statement. macam dah jadi kasanova plak..ehhh silap eh,
abaikan
byk benda lagi yg aku tak sempat setelkan. heheh sekian.
ok, setelah 21 nak masuk hari ke-22 saya tidak bekerja. perghhh rasa seperti orang yang dah cukup kaya dan cukup ilmu di dada. walhal rasa macam lagi teruk coz. paper pon aku malas nk baca. huk huk,,,,dan time tak keje ni ingatkan boleh berjmat cermat tapi pengaliran keluar lebih luar biasa dari kebiasaan.
apa ek aku buat? macam-macam kot. dan best ulang alik Kl-Mlk pd hari bekerja adalah perkara paling jarang2 dapat berlaku..hehehe xperlu nak tempuh kesesakan lalulintas ni kan. tapi bila semalam pg ke opis baru amik kad parking, terus rasa nak down mood tu blk sbb aku kena bertafakur lah atas jalan dikala jem..hehehee well tu kan perkara biasa.
dan weekend lepas berjimba ngan budak ATAT di Cameron highland adalah moment yg sgt awesome. thanks to ATATians.
dan semalam kembali ke melaka dan hari ni, aktiviti sgt penuh. p…