Skip to main content

Posts

Showing posts from February 6, 2009

Jumaat Lah

Haihhh** apelah sengal aku arini..sbb aku xteringat langsung arini dah Jumaat ok! OMG..apelah penyakit ni..ke ni akibat makan oppsss minum air bersemut lah kot...ahaks*

Weekend ni cuti pjg lagi..huhuhu :P sonoknye lah kan..but diz week kene balik kampung [nmpk sgt aku mmg mim alip lam sim nak balik kg ok!]..ade misi yg lom diselesaikan..kekekee perjanjian ngan mak aku lah tu..ahaks..xpe leh servey sket package wedding tok Sharna sbb ade org request kan..kebetulan org 2 kat melaka..so, layankan ajo..mase CNY sume butik yg serang...TUTUP...depa ni celebrate skali kot CNY..hehehehe

*12.45pm*
owh lupe...arini aku dok layan utube citer Ayat-ayat cinta..gila x up-to-date kn aku nih..yolah baru nk layan citer kekekee...ni pon setelah aku khatamkan novel dia smlm..hehehehee erm tp lebih terkesan bace novel dia lah...seperti rase mau jek lelaki seperti itu Fahri [dah lah digilai 4 wanita dlm novel & muvi tu kan..campur aku lak..dah jadik 5..kompem xlepas..yolah islam kn membenarkan lelaki kaw…
Pagi-pagi dah bace email..baser lah...before start keje..kene amik mood...pasal artikel yg no.1 aku dah byk kali dpt..but no.2 lebih interesting lah kn..yg tu aku baru dapat..so, aku share kan bersama
Mengapa Yahudi Bijak ? Sila bace siniIslam Lebih Bijak Dari Yahudi - Sila bace sini lak
Ok ini saje utk pagi ni...adios~~