Skip to main content

Posts

Showing posts from December 23, 2010

Kinabalu

Ada orang tak percaya aku dah penah sampai ke puncak kinabalu, even memang sangat payah nak sampai..tp alhamdulillah sampai jugak. Nah, tengok lah..hope puas lah hati orang tersebut :P

gambar orang yg sangat poyo...muahahahhaa
Ni masa Januari 2007, lama dah....kalau suruh aku mendaki sekarang ni memang hazab lah jawabnya....heheheehe stamina dah merundum + berat badan dah melampau....hik hik hik memang masa sampai ni rasa sangat lah bersyukur kerana di beri nikmat utk merasai sendiri ciptaan tuhan yang sangat cantik. Masyallah, tak tergambar dengan kata-kat.
Thanx to blek, sbb ni hasil dr camera dia...huhuhu...kalo tak, kompem lah tiada kenangan di atas ni kan..kekekeke

Huru Hara

Ya, keadaan belog ni sedikit huru hara ketika ini, sama seperti Jiwa pemiliknya yang tengah kacau bilau. Bukan ape ya, pemilik belog ni, tengah jiwa kacau utk merubah rupa bentuk/make up belog beliau. Beliau kompius ape yang beliau inginkan di belog beliau. BOLEH? dan di campur pula dengan kesuntukan masa, tak sempat nak menilik belog ni lama-lama. tu yang tersadai macam tu jek...makanya, kena tunggu pemilik belog ni kembali bernafas dengan teratur...Bulan ni busy lah, busy tu bagus, sbb menunjukkan ada nya rezeki. Ye tak?

ok lah...nanti saja di perbaiki ye....

ok sebelom tu, meh layan lagu ni



kena masuk dalam list wajib nyanyi masa berkaraoke. hoyeay!