Skip to main content

Posts

Showing posts from June 12, 2012

Cerita tertangguh

cerita tertangguh, opppss biasalah uols, payah nak upload nak menaip lagi kan. gambar plak separuh kat phone separuh kat kamera...and nak ON laptop ni lagi lah malas...almaklumlah laptop opis lom dapat lagi..maybe odw kat laut nu...lambat nau nak sampai..tulah jauh bebenau lah ko orderkan...layan kan... dan dah beberapa minggu ni aku bertapa kat lab je lah..dok guna PC kat lab, tp best jek rasanya dok kat lab tu ..hehehe

ok, bermula dari 20 mei, aku ngan didi and si bib mai awal ke batu pahat. kitaorg stay kat hotel biz hotel. boleh lah..ater cari hotel bajet kan..so, facility pon ikut bajet lah..tapi katil dia ok..tilam pon ok, aircond pon ok..so, tido pon nyenyak lah..heheehe...bila dah makin meningkat usia, malas nk rish sgt trip balik harini...dah alang2 tu bercuti sekali ke tpt tu even cuma nak tidor & cari makan jek....

tapi demi pengantin ni....si fitri ni aku ngan didi redah kan jua..budak ATAT yg lain semua mai pagi ahad tu....
dan berjumpalah kami di rumah pengantin...e…