Thursday, July 1, 2010

Comel betol!

Asalnya, aku nak kene amik gambar baju, tapi tu lah..disebabkan cik kak ni ade..kene umpan amik gambar dia dulu, kalo tak kompem kene kacau jek!

ni aku suh bersila...ni lah kot style bersila dia..hehehe
tp comel

ni aku xpasti, nk jugak dia posing dlm car seat nih..
adoiyai...pandai carik props sendiri


peace macam mane ek?

ok ni style Bihah Comei..hehehe

Nota kaki: gut nite semua... [apsal aku guna tajuk geram betol? silap tu...tu entry utk yg sebelom tu..haih]

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...