Skip to main content

Posts

Showing posts from March 23, 2009

Di Pagi Ahad

Aku bagun seawal 5.45am ok![mcm kene keje on Sunday jek] semangat gillak...tapi..aku meraba-raba dalam gelap..weihh mane mira ni? xbalik lagi? xsampai lagi? cuak aku...aku pon rase aku SMS dia...tp aku terlelap balik...erm pehtu aku tersedar balik 7min kemudian..tp xdek response dlm HP aku..erm aku pon cek lah...ape yg aku SMS dia td...tp hampesss .......


ruper-rupernyer aku SMS dia dlm mimpi...warghhhh tp seingat aku...mmg aku dah SMS dia..tp non ade dlm outbox pon..hahaha lawak jek...aku SMS dia...seb bek ngan kadar segera dia reply..."dah nak sampai" fouhhh lega...mmg aku mamai kot tym tu...huhuhu & dia smpai before azan subuh...& kitaorg siap2 pehtu teros cargas...alah nk dekat kui 7am jugak kami gerak...DD yg drive pagi tu...huhuhu dlm kui 7.30am dah smpai sane...mule nak lepak kat Jambatan Tamparuli [kate si Idan], but skodeng tpt len..kat tepi sungai [kate si Ed] ni lagi best...maka,
kami pon ber Picnic lah kat sini jek pagi tuu..

Semangat bangon pagi nak picnic …

After Kenduri Kawen

Balik Key ell, aku teman DD wat Facial...hahahhaaa giler lah..nnt kompem muke nmpk gebu jek [jeles I tau]..Taxi plezzzzz..kang ade aku kene penyepak unggul dr DD...huk33

sambil2 tunggu DD wat ape tah dlm bilik tu..aku pon wat experiment kat luar...tp tgh2 buat keje tu..aku lupe yg pintu nye kaca transparent ok! org luar nmpk..aku lak jadik tontonan laa2 dok dlm aquarium plak...erm ngan perasan segan silu..aku wat2 keluar tgk2 barang...hahaha padahal control malu...ngeh3333

oppss ade org perasan lak aku syiok sndr kat situ..

setel jek... cargas carik sumthing tok dijadikan hadiah tok Wafi kecik... a day before aku dah ronda-ronda kat Mid Valley tu...tok servey...erm ade lah beberapa item yg aku dah mark kn...erm tp yg jadik pilihan akhirnya...tadaaaaaaaa
Thomas & friends

sbb yg ni..aku rase sesuwai sbb nyer ..adik dia leh join main skali..ade yg lego set..takot lak bersepat sgt kan..sbb byk cube2 kecik tu...pehtu remote control car..nnt sian kat siyah xleh nak men..abg dia ni...asik kat…

@Kenduri Kawen

Oleh sebab aku xsempat nak bergamba ngan pengantin mase kenduri dia..sbb mase nak balik aku carik dia..tah mane dia menyorok tah....last-last aku blah jek lah, oleh itu, gamba pengantin nye kat atas tu yeaa...yg tongah-tongah tu...To Khairulnizam & Azliza..wish u.."Selamat Pengantin Baru" & Semoga Gembira & bahagia Selamanya & Moga Dikurniakan Zuriat yg soleh & solehah...aminnn...

Erm si Zam ni...membe tym kat uiTM Dungun..ekceli dulu xdelah baek mane..gitew2 jek..but bile dah abis kat dungun, mule lah rapat..& dia lak dulu kapel ngan one of best frenz aku kan..tp xdek jodoh depa tu..& jadik lah baek ngan dia..smpai le ni...dah selamat jadik laki org pon..pape pon...semoga perhubungan kome diberkatiNya...

Thanx DD sbb jadik peneman aku ke cerok Pulau Indah...seyes jaouuhhh gillak lokasi yg terbabit tu...Pulau Indah..name mmg indah..tp jalan dia..hazab ok! 2la yg aku bencik ngan malaysia nih...bayor tol beria...tp jln hazab jugak..lobang sane..lobang…