Skip to main content

Posts

Showing posts from January 13, 2009

Wedding Lagi

Ni termasuk kisah tertangguh lagi...giller malas nak hupdate kn..meh arr aku sekali arung kan dlm entry ni yeaa..hehehe [actually N3 ni aku dah wat draft since last week lagi..tapi MALAS nak siapkan jek..xdek idea tym tu kan]



So, aku mo wat ringkasan ringkas utk wedding akhir tahun lepas lah yeaaa...



#1 - Kak Shikin & Abg Ridzuan @ Manjui, perak..alamak rumah lelaki bukan ke last weekend oppss ke weekend ni? lupe plak aku nk cek kad depa...kalo terlepas tu..sorry yea kakak...kami di 10L busy utk menyambut junior baru..kire berita ni lagi hot dr berita majlis kawen warga 10L..huk22
#2 - Ok, next plak si Zehan kat Taman Seremban Jaya, Senawang...pengantin yg sporting & sempoi..terok jugak dibuli dek semua org kan..xpe..name pon pengantin..kompem lah kene buli..pehtu kene senyum jek all da time..xpe..aku paham mulut ko kompem lenguh nak senyum kan tym tu..tp xpe..cume sehari tu jek kan...kan?
#3 - Ni apple [bukan name sebenar..huhuhu :P], Apple ni name glemmer dia tym sekolah dulu..i…

Latest Update

Bangun Pagi gosok Gigi..tapi lom sempat gosok Gigi lagi pagi ni..aku tgk henpon kesayangan aku yg dah blink-blink merah ala2 otromen dah kehilangan kuasakan..hehehe sekali ade SMS da..bukak tgk dari JUE..kompem berita baek ni.. aku pon excited lah bukak tok membace nyer kan..yup mmh berita gumbira..



**Allahuakbar**Alhamdulillah**

Jue dah selamat bersalin & nur ammar muiz selamat melihat dunia @ 12.28am. Muiz dilahirkan secara normal after 12hours ibunye berjuang..TAHNIAH Jue & Ameng...semoga Muiz membesar sebagai anak yg soleh..amin..



Nota kaki: aku bertambah excited nak melawat muiz & ibunya [tp panggil ammar lagi best kan?]..teringat kat ammar anak ustazah salmi..mesti ensem dah skrg ni..hehehehe :)