Skip to main content

Posts

Showing posts from December 14, 2009

sembang lebey

wat i can say...

weekend yg lepas....seperti mengembara satu malaya daaaaaa

letey gillos...tp puas ati sbb berjaya menjadikan rumah sewa aku tu sebagai hotel utk tido mlm sajok..hahahahahaaa

Syah & Eyzan

Ahad pulak....mmg dah plan lame...sejak dpt kad kawen dr si syah ni...aku ngan DD plan nk pg yg side lelaki....senang kan sbb 2-2 org kitaorg kenai...makanya...ke jerantut lah smlm kan..hehehe

owh trip ni..konvoi ngan atatians yg len...3bijik kereta [proton fan + hitam-hitam belaka kaler kete..hehehe] ade 6org perempuan [5gadis 1 isteri org] & 4org lelaki...

Selamat Pengantin Baru
Syah & Eyzan



kebetulan....family perempuan xdpt nk hadirkan diri di majlis...makanya...kami berseploh org terpakse oppppsssss pakse rela menjadi kaum keluarga


ni lah dia lebih kurang deskripsi utk tugasan kami...hehehe aku amik dr forum...

Aktiviti Berfaedah

Nak ke kelas deco mendeco ni dah lame dah....tapi ni baru lah terlaksana...dulu byk sgt alasan...padahal ngelat...oppsss bukan..sebenarnyer menunggu kawan2 yg nk join sekali tu yg masalah..asik time free masing2 xsame..last2 malas dah nk janji ngan sesape..bek wat sndr jek..senang..hehehehee

ekceli xdek lah plan..aku juz servey utk class januari nnt..sbb januari aku xdek plan ape2 aktiviti utk weekend kan...tu yg juz google ape yg ptt..hehehehe bukan plan utk ujung minggu lepas..tapi dah cekgu decor2 kate..sabtu 12/12 ade class & masih kosong..ha aku xpikir pjg...ON jek lah..hehehe

owh lupe aku survey kat sini AnisMagicFingers

makanya...sabtu dr kol 12-5 aku berjaya lah masuk ke kelas arty farty...huk huk...ala2 cam masuk tadika...belajar main ngan gam+kertas++++ lah....
best jek kelas tu sbb aku ber2 ngan wana jek [baru kenal mase kelas tu]....& ala2 one-2-one session lah kan....tp giller geletar nk tekan piping tu...tah ape2..penyakit parkinson tu muncul plak..haih* tp mmg payah…

Yeay~~Selangor Cuti....

Semua sedia maklum...JUmaat Lepas, pekerja2 di Selangor cuti sempena ulang tahun Sultan nye... aku tidak terkecuali..sbb opis aku dlm kawasan selangor....

makanya....dpt lah menikmati weekend yg pjg....

mule2 peneng jugak memikirkan apelah aktiviti yg di buat weekend ni..sbb xbalik melaka kan...

asalnye, plan Jumaat tu aku nk ke Bangi..settel kan keje sket...& lepas tu cargas ke Bandar Putera, Klang tok ke rumah makcik aku...& ahad plak chow ke Jerantut sempena majlis sambut menantu di rumah makpak nye...

tetapi plan telah di ubah.....setelah Murni mengajak aku serang Warehouse sales crocs kat The mines....so jumaat lepas seawal jam 9am..aku gerak dr umah...g tuang minyak vagai..baru lah ke bandar tasik selatan...& lepas tu...menumpang kereta puan murni utk ke the mines....huhuhu dpt jumpe adam si macho boy sekejap...tp adam ala2 malu gitew...maybe segan org dtg umah..poyo lah pulak...

nak masuk ke tempat sarang rebutan tu kene beratur...45min jugak lah kaki aku kejang disebabk…