Skip to main content

Posts

Showing posts from May 19, 2011

Terlepas

Baru aku perasan, book fair dah lepas [owh melepas nk beli buku murah & berbaloi & byk]
Baru aku tersedar, PC fair bulan lepas ek? [ada benda ke aku nak cari?]
Baru aku teringat, property expo dah berlalu ek?..ish ish [melepassssssss]
Baru aku sedar, aku dah nak 29

beberapa jam yang lepas.......
Kawan baru: Alah kau muda lagi, takpe, xmacam aku dah nak 30.
Aku: Aku muda?
Kawan baru: yelah, ko kan baru 25
Aku: Aku 25? ok lah malam ni jugak aku nak buat sujud syukur.
Kawan baru: apsal lak?
Aku: yolah, selama ni aku tak tau aku ni muda lagi?
Kawan baru: erk!!!!
Aku: Weh aku 29 lah, lagi tua ok dari kau. hehehee
Kawan baru: ????? [muka blurr xleh blah]

yeah, aku bukan lah muda pd usia, maybe perangai jek nampak muda & xmatang. esok aku terus nak jadi matured lah. apa lah yg nmpk muda?.. aku rasa kegemokan aku jek dah terserlah utk faktor penuaan kan. terus malam ni tidur dengan senyuman. sebab orang kata aku muda. :P (@@) :P