Skip to main content

Posts

Showing posts from September 11, 2008

Akhirnya~~

Setelah seminggu aku mengoogle, finally..aku dapat jugak jejaki gamba kawen kazen aku..almaklumlah aku terlupe mo tny dia ari2...dia pakai photographer mane kn..so kene gune khidmat google lah kn..hehehee thanx mr.google..u help me a lot! congrate 2 my kazen [actually lebih tepat 2 pupu sbb ayah aku sepupu ngan ayah dia] siti & ikhsan [semoga kekal bahagia selamanya] siti ni sebaya aku..bile dia kawen, so aku kini keseorangan lah kn kene menepis semua..hehehee... kalo korang nk tgk gamba dia yg berjaya aku google...heheehee sila click kat link bawah ni yek..perghh dia gune hikmat polini grafik ni rupernye

[pic siti 1 !! pic siti 2 !! pic siti 3 !! pic siti 4 !! pic siti 5 !! pic siti 6 !! hubby siti 1 !! hubby siti 2 ]
oklah..aku xsempat nk snap gamba ngan dia sbb semua rush + aku bz menolong serba sedikit..b4 aku terpaksa follow my parents ke another wedding in KL [sedare lagiss...tapi serius aku xbrape nk ingat lah..hahaaha nmpk sgt selalu xjoin bile my mum & dad pg melawat ke…

10L

yehaaaa 10L[mcm kot rahsialah plak]
hari ini genaplah 2tahun 7 bulan 11 hari...kami menghuni 10L, Tingkat 11, Flat 17 ting, kerinchi. even penghuni nya bertukar ganti..tp masih ade yg same..iaitu aku & kecik..hehehee :P ok asalnya rumah di huni oleh 5org jek [aku, kecik, zam, john & che' kham] but xsampai 2weeks kitaorg duduk...membe john ade prob ngan broker rumah dia...oppss tym 2 depa xsewa umah..depa seewa bilik..mereka ni dah di tipoo oleh brother bangang 2 ngan bini dia skali terlibat [jahatnyer mereka..hanya tuhan akan membalas perbuatan mereka itu kan~~~] aku rase mereka mcm kembali blk..sbb aku ala-ala kenal lah style + decor advetisement yg dia tampal..heheheee [pemandangan aku sgt tajam k!] actually, rumah aku sewa ni pon aku deal ngan dia jugak..cume kami ni diberi petunjuk oleh tuhan sbb kebetulan adik tuan umah yg b4 diz stay kat sini ternampak kami pindah..so, dia dtg lah melawat kn..tanya mcm2..mule2 menyampah jugak..but dari dia lah kami dpt ctc no tuan uma…