Skip to main content

Posts

Showing posts from February 11, 2009

Virus Novella

Aku terkene virus...wallawe kan...virus ni agak merbahaya ok! Sbb nye aku berjaya xtido malam tu smpai subuh..lepas subuh baru leh tido..tp sempat jugak wat sardine roll tok adik aku.. sbb dia nak tapau bwk g sekolah [actually kene pakse, kate nk jadik kakak mithali kan..bukan selalu pon dpt layan dia kn..tu sebagai hadiah dia tolong putarkan cheese mase aku wat cheese cake isnin tu..hehehehehe]

Tgk gamba atas tu dah kire kowang pon paham kan...buku ni aku dah beli since bulan 12 aritu..tp non ado keinginan nak bace kan..al-maklumlah ... nk khatamkan buku ayat-ayat cinta tu pon berbulan lame nyer...kekekee oleh itu, aku xdelah beria kan...tapi before balik sabtu aritu,.,.aku sempat lah sambar buku nih...kot-kot aku xleh tido dlm bas kan..xdelah boring sbb aku xjumpe earphone MP3 aku tu kan...[terok btol lah..barang bersepah lah plak]

tapi dalam bas aku berjaya tido kan diri aku selama 2jam..hehehe so, non ado sesi bertasbih di dalam bas yea..aku hny bertasbih dlm mimpi ajo....cerita ny…