Skip to main content

Posts

Showing posts from May 17, 2012

Kepala weng

Melayan mengantok nih..haih* nilah bila belom dpt kerja lg. Tp tadi boss dah bentangkn planning dia..so sekarang ni aku tgh struggle nk phm biz process kt sini..dlm sesi suai kenal dgn term2 yg baru...

Tibe2 aku jadi rajin update blog sbb ade kelapangan... Dr melayan mengantok ni yg tah ape2 ni...baik lah diserikn blog ni..hehe

Nk update pasal tudung pn blom dpt respon perihal order lg kn..maka layan kn....cerita yg aku nk repekkan...

Traffic...nak pegi kerja pagi..so far ok..sbb terowong dr ttdi nk ke bndr utama dah siapkn..so takdelah jem kt situ..lg pon aku lalu tol ldp tu...lg lah takde mslhkn..lalu tpt berbayar le katakn. So far tiada mslh traffic.blk pon ok je...tiada isu utk aku pindah rumah lg hehe..maka teruskn lah bertapa di kerinchi tu...kerinchi di hatiku lah katekn.

Kt opis ni ade mslh nk makan cz yg dkt2 xperlu berjln jauh hnylah...ayamas..dominos...mcd...paparich...gerai2 ala foodcourt or selera melayu kena naik kereta jugak...sigh...setakat ni aku follow je senior2 kn.…