Skip to main content

Posts

Showing posts from October 21, 2009

Baby Arissa

Yemma

Lagi..lagi...lagi...pics Yemmaa


May God Bless You, Kakak Kacang v(*_*)

Happy Birthday to you Happy Birthday to you Happy Birthday to KAKAK KACANG Happy Birthday to you
why kakak kacang? hehehe as per DD said, dia ni elergi ngan kacang..sangat kesian..if DD elergi ngan daging..dia ni xleh lah nk berkawan ngan kaum2 kacang...huhuhu dat's all
simple explanation but semua org paham kan?
diz is 2nd tym aku jumpe dia...1st tym mase kenduri kawen along si DD, sgt hyperaktif ok tapi mase aku sampai dia dah serabut ngan custom Snow White nye tu..yolah dah rimas lah tu..awal sgt dia di pakaikan ngan costum tu,..std bebudak kan...
& kali ni aku saje jek join DD shoot tok besdae party..adelah experiance kan..camne nk handle kekanak rebena nih..ahaks itulah kanak2..sentiasa bersungguh2 kalo berdepan ngan lilin..ahaks
kreatip lah mummynye dok mendeco kek ni
mane satu pilihan?
----------------------------------------------------------------------this part paling lah...
Besdae gurl yg dah mule serabut tapi maseh bagi kerjasama
1...2...3....hembusss
alamak ade org join dr jauh
x…