Skip to main content

Posts

Showing posts from August 17, 2010

17 Ogos muncul lagi

owh diz year, ulang tahun kelahiran aku jatuh dalam bulan puasa. makin meningkat usia ni, makin takde napsu nak memperingati hari tarikh terindah ni,,,cewahhhh...serius, aku xdek lah perasan kan birthday dah nak dekat ke ape ke kan..cuma balik kampung weekend aritu, memang mak aku pulun lah masak sodap2...patut lah kan..kekeke xpe terima kasih bebanyak walaupon bukan aku makan sorang-sorang kan, & aku bukannya makan banyak mane, hantu kebulur aku dah kene ikat kan, napsu aku pada makanan agak kureng sket.kekekeke.tgu lah raya nanti, kompem aku kembali makan sebab hantu menggelupur aku tu dah kembali kan...mesti aku makan macam membela jek nanti...kekekeke owh xbaik cakap perkara kurang sopan dalam bulan puasa ni kan..ok ok aku cuba utk bercakap sesopan yang mungkin.
owh kalo korang tanya, macam mane celebration aku tadi ek? owh sungguh lah tiada ape2 ye..memandang ni bulan puasa, aku pon dah terlupa tradisi bercuti di kala tarikh keramat ni.serius tak teringat pasal tu. aku perasan…