Skip to main content

Posts

Showing posts from August 5, 2010

5 Ogos 2010

Kejap jek kan dah masuk 5 Ogos...
tup tup dah disember....& 2011 plak menjelma...haih~ rase macam semalam jek wish kengkawan Happy new year~
ade lagi 3 senarai lom selesai...tet*
aku makin biol memikirkan nya.
dush~ sibuk memasak kat cafe world tu lagi sape suruh!
Nak berazam pencen menjadi chef xbertauliah ni, tapi macam xboley!
seperti kerja memberi ikan makan hari2..hahahaa
dan bebudak rumah aku ni tengah berdiskusi pasal cuti raya!
tapi aku hanya membisu aja...mungkin aku xboleh lama2 di kampung utk raya tahun ni, tu yang malas nak join topik yang kurang menarik bagi aku,
tapi dalam otak aku ligat membuat plan macam mana nak dapat cuti yang lebih panjang..hahahahaha
ok lah gut 9te...esok aja-