Sunday, June 12, 2011

Tahniah my bro

Perjalanan seawal 8.30am, lari dari plan asal. takyah citer sebab musababnya, nanti aku leh migrain..hehehe dan sempat singgah melaka hantar pinggan mangkuk mak aku. :P dan tapau ketupat & rendang..macam raya plak kan. main tapau2 plak..walhal nak ke kenduri kawen di JB, lebih tepat kat area kempas.

well..it's pink :P

but i cannot blame it coz u look goges,

raja sehari..kenalah puji lebih sket..

nnt bayar balik duit toll..jauh tau kempas tu dan dah melangit puji ni hehehehee

Selamat pengantin baru to bro faezal & sist Azah

semoga berbahagia & berkekalan selamanya.

muka orang makan tak henti-henti sebab tunggu pengantin lame sangat.

2.30pm baru nk berarak. masak ok menunggu. seb baek lauk pauk sungguh lazat.

tumbs up utk http://tokwancatering.blogspot.com/ . macam2 ada ok, dari laksa ke apa tah...nasi impit kuah kacang ngan sambal jawa..kuih muih..air sampai 3 jenis..minum 3-3 jenis..kepala pon weng..pastu lauk2 nya..ayam daging ikan ngan tulang kambing kot...perghhh pendek kata...nanti ada sedara mara kawen pakai katering..jgn lupa jemput kitaorg..muahahaaha

thanks to mira, gonjes & sara sebab menemankan aku ke kempas harini.

sampai KL aku sampai sakit2 tengkuk..

maybe terlampau letih..yolah non-stop nya perjalanan since khamis mlm jumaat kan..semalam lagi bz kehulu kehilir di KL...sambung harini pula...

sampai aku terpaksa minta minyak angin paling berapi kat umah mira & koyok

dan malam ni pon tidur tampal solonpas sana sini...gila lenguh sendi2 aku ni.

jerawat bersepah pon ceria bergambar..oppss

dan akhir skali, ni paling mencabar nak tunggu turn bergambar dengan pengantin sebelum...cha-alip-but...huhuuhuhu :)



well, mira terikut tema plak..muahahaha same kaler kerusi meja makan..ahaks..

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...