Skip to main content

Posts

Showing posts from February 2, 2009

Buta Jalan

Bende ni lah yg aku xtau smpai bile akan dihapuskan dr idop aku [BUTA JALAN]. actually, aku buta jalan yg amat dekat KL ni..bukan ape..aku plg takot sosat kat KL ni..if aku xde kompiden..jgn harap lah kan..even kowang pakse..jgn lah ko nak mengharap sgt aku nk pg..accept ko bg peta yg baek punye bermula dr kerinchi..hehehe xpon make sure dlm peta tu mmg ade landmark yg aku penah save dlm hardisk aku ni yg unlimited size nyer...so, kesudahan paling mudah..aku akan bg alasan xmo pg sbb aku xreti nk pegi ok! if nek tren ke public transport..pleasee lah bg direction yg betui..kalo aku xkompiden ngan penerangan kowang pon..jangan lah berharap aku akan ikut ok! accept ade org leh jadik drive aku tok penunjuk arah ok! aku bukan ape..aku benci KL ni sbb nk pusing bapak payah ok!



Kalo kowang bg peta yg terbaek & aku paham,...erm tiada keraguan dlm diri aku utk pg..ni peta pon...masyallah..xnmpk ape yg aku penah save dlm hardisk aku kan..so, blh blah lah kn...sadap uols..jgn nak kutuk I ok! …

T.e.t.i.b.e

Story bout TETIBE ni adalah utk Sabtu yang lepas, di mana, aku TETIBE kene shot..more specific kene tolong shot kat wedding yg aku xkenal pon [mase tu, but now, TETIBE dah kamceng macam kawan lame lak..hehehe]. cerita nyer bermula begini, Jumaat TGH..dlm kui 12 lbh camtu TETIBE Yam call aku..ingat ape lah kan..dia boring ke ape..rupe2 nyer nk mintak tlg..sbb opismate dia yg dikenali as Kak Melur, ade job shot kat wedding sedare kawan dia [ke aku silap describe ni..btol lah kot] tok sabtu tu utk majlis sambut menantu di Sek. 32, Shah Alam tapi TETIBE Kak Melor kene keje lak sabtu tu kerana opismate dia yg suppose kene Keje TETIBE xleh nk keje sbb kene rush balik kampung di sebabkan kematian bapanya [innalillah], so, kak Melor lah kene take over keje budak tu.



Erm aku mule macam berat ati..sbb tgh plan bende laen kn..konon nk g tgk Bernas lawan utk aktiviti amal kat bukit jalil..but, org mintak tolong..last2 dengan TETIBE aku terima jugak..ni pon keje amal jugak kan..sbb tolong org...so,…