Skip to main content

Posts

Showing posts from November 16, 2009

Baru ku teringat

Last week...

ade satu mlm tu..aku bermimpi....[aku rase mimpi lah..sbb leh ingatkan]..kalo x..kompem masuk kategori..mengigau..hahahahaa

aku mimpi tsunami berlaku...aku xhengat tpt tu kat mane..but den bercuti2 kat tepi pantai..xhengat ngan sape...tp yg aku ingat...

dat tymm...aku bawak camera Mr.nik aku ngan aku pjm camera org len..either sepul or sharna...aku xhengat plak..hahahahaa...by the tym air laut dah surut,.,sume org cuak..tp still dok lepak tepi pantai..tp bile tgk air nak naik ngan ombak kuat..sume lari..sambil jerit TSunami....tsunami...tsunami,,,& aku pon same2 larik..sambil capai ke2-2 bijik camera [ye ke aku pjm..ke aku dah beli 2nd body mase tu?] hehehehe

haih*.....aku larik cam lipas kudung,.,.alhamdulillah..selamat..& aku teringat..aku tertinggal phone....hahhaa..alih2 aku terjaga...aku dok carik phone aku...

huikssss..selamat..ade lagi.....hahahaha

tu jek ceritanya...& aku teringat jgk..mmg berpeloh2 lah aku bgn pagi tu...skali dah nak subuh dah..potong stim …

Lawak + sedih

Xdek keje..carik keje...ADE keje...xmo buat....bile xbuat keje...carik keje laen....dpt keje...tapi buat keje laen..haih*

aku pon biol nk paham kan ape yg aku nk kasik korang paham...senang citer...weekend aritu..aku ade keje yg ptt aku setelkan..tp aku xdek mood....oleh sebab moodless...DD ajak g muvie..aku on jek...nk serang 3citer..tp mampooo wat 2 citer....

Sabtu after zohor..aku ke mid valley yg hny 2KM dr umah aku..& aku berjaya plak..mengurAngkan minyak kete ngan mencarik parking sejauh 2km..owhhh silap..terpakse ronda berpuluh2 kali sampai ketiak berpeloh [owh ini tipoo sbb dok dlm kete pakai aircond kan] giller payah nk dpt parking...& akhirnya.stlh meter aku menunjukkan 2KM & mase aku etrbuang 20min dengan hny mencarik parking..hadoiyai......dptlah parking...

teros cargas ke GSC...mak eihhh kenee beratur..bapaknye lah pjg line tu...smpai melingkari bulatan di tengah2 tu..aku dah mule wat senaman robik kat situ ngan melonggar2 kan sendi..supaya xcramp..ghehehe last2…

satu Dua Tiga...kucing dah ilang~~~~~

"Kawan2,

Jumaat ni on tak? Ada org tak sabar nak pi shopping kat Mutiara Damansara!!"

Seawal pagi dah dpt email ni..haih* org tgh giant nk men bowling...haih* tetiap minggu plak dia ni nk membaling....

cerita jumaat nnt..tp isnin dah tny...sangat lah effisyen kan..haih*

last friday....nye gamba..lupe plak nk upload...citer dah karang tp....aku dah delete...rugi kan....kalo x...xyah type laghik kan..

baju kurung pon blh


sekali lontaran..urat dah tegang ke kak?

hehehe bukti...bukti...
gelap lah plak bile bergamba ngan ko..hahahahaamampuskenesumpahnijaplagi


mcm kene masukkan bowling ni dlm slot Jumaat plak...kalo minggu ni men lagi..maknanya...3weeks in a row lah aku men bowling..ade yg jari xpon lengan aku tertanggal; nnt......yolah..kompem nk kejor haraga RM10 tok 4games kan..kan kan.....

Nota kaki: satu kejayaan..i dah blh tukor bola kepada..bola 10...bye bye bola 8..hahahahaa

TSF

The Spaghetti Farm

Semalam...AHAD....kan... aku mmg bgn lambat sgt...sbb bermuvie marathon ngan DD smpai ke kol 2lbh pagi kan..blk plak smbung chit chat luahan perasaan ber2...nak kui 5am baru nk lelap...ha amik ko...TGH..opppss silap..dah ZOHOR baru terkedek2 nk bgn......eleh tp aku dah bgn byk kali..bgn tgk jam jek pehtu jeling org2 yg lepak kat HALL...tp tu lah...aku bgn lambat tu..supaya mereka settel kan lah keje mereka ape yg ptt supaya lepas aku bgn...turn aku plak kan..tp kekdahnye....itu hanya andaian aku..last2 dah bgn aku kelaparan..goreng ayam seketui 2 ngan sosej..melantak seslow mungkin & borak ngan mak di phone....dpt perkhabaran xberapa nk best...hehehe maybe best bg org len..tp xbest bg aku..hahaha tp layan kan ajo..sok sek....

& dah nak asar......DD sound..jom....MID valley...amik ko hari2 tawaf MV tu...ke MV tu utk makan & jln2 buang tenaga jek...hahahhahaa... DD kate jom spaghetti.. aku tau DD mmg mengidam..sbb asik lalu depan TSF ni jek kan...makanya....…

TER*^%*^*

Nak kate kecik ati

TAk pon

Nak kate terguris perasaan

Pon bukan rasenye

hati terdetik

erm....

rase nye

lebih pada ingatan lah kot...

ingat ke tidak

ingat ke tak ingat

ingat ke lupe

ingat ke sengaja xmo ingat

ingat ke buat2 lupe

ingat ke dah makan semut?

Nota kaki: payah ke nk buzz kat YM or nk SMS yg hanya <15sen...kalo mo aku leh pulangkan balik 15sen tu lah....bakpe..kedekut nak mamposs kan?