Skip to main content

Posts

Showing posts from October 15, 2010

Semoga Selamat Pergi & Selamat Pulang

Kepada yang mengerjakan Haji, Semoga Semuanya selamat.

tetapi entry ditujukan khas kepada, peserta2 treasure hunt Bernas pd esok, sob sob, xdpt join kali ni...sob sob, xpe, simpan aje perasaan Jeles ni jauh disudut hati [cewahhh ayat poyo].

kepada yang menang, sesungguhnyalah, itu adalah adiah team aku...muahahahaa over ok, xmasuk tp perasan hadiah utama tu sebenarnye dia yang punye/..poyo sungguh harini. well, team aku memang dah verangan nak julang hadiah utama, tetapi ape kan daya, isu "Outsourcing" dah memusnahkan segala impian. lagi pun, aku memang xleh join sbb esok kenduri si umi [membe aku] dan aku plak kene bekerja as tukang tangkap gambar poyo esok

maka esok saja......................

kepada pemenang [pdhal lom lagi mula pertandingannye kan] tahniah.