Tuesday, July 7, 2009

Akan Datang


TUNGGGGUUUUUUUUUUUUUUU!!!

Buruk di hina, Baru di Puja

Resam duniawi.. yang buruk di caci..di hina...tapi yang cantek..yang baru...di puji..di puja... Itu lah adat... tapi..xdek yg lame..mane datang nya baru kan? :)

10 bulan yg lepas.... dia lah peneman setia kaki aku..xkire dikala hujan lebat maupon cuaca panas dering..dia lah peneman aku... lecak-banjir-selut semua dia harungi...tapi itu 10 bulan yg lepas lah...skrg dia dah xmamppoo nk harungi semuanya..disebabkan keuzuran yang xdpt dielakkan...dah berapa kali masuk sepital pon [dah lah xleh claim kan]..tp penyakit dia tetap datang kembali sehingga menyebab kan aku terpaksa memikirkan altanatif len utk menjimatkan kos maintenance dia yg amat tinggi..yolah sekali maseuk sepital kene RM3..kalo 10kali...dah RM30...leh beli sandle len kn..kn... huhuhu :p maka nya...aku pon wat keputusan drastik..utk menggantikannya dengan sesuatu yg baru....

makanya..dengan ini aku mengisytiharkan.......

GOOD BYE Cik CROCODILE
(cube korang tgk..bertapa u-zur-nya...dah mcm buaya lapar jek!)

dan ucapan SELAMAT DATANG kepada Cik Crocs

semoga Cik Crocs akan menjadi teman ku yang setia...


ok lah..ape yang aku order katAmoi dah selamat sampai di tangan aku...Jumaat lepas, If sesape nk order..leh lah contact si Amoi...oppss iklan plak... tolong membe jek... seikhlas ati...xdpt2 ape2 ok! Ni dijamin punye...tanpa rase ragu2...

disebabkan napsu aku terlebey sudah..aku order 2 pasang..1 olivia yg kaler Gold...asalnya aku nak kaler Brown...tp..ape kan daya..kite hny mampo merancangkan.... & sepasang lagi dr model Malindi..yg menjadi pojaan ati since dulu lg...huhuhu...ni pon asalnya nk kaler silver...tp terpakse akur ngan peacock blue...JANJI ROCK bebeh!

& aku harap...dalam setaun lagi..poket aku xkan rabak utk sepasang sandle hendaknya..cukoplah kuarkan modal...sekali setaun utk sandle...huhuhu

Nota kaki: tu lah..hari2 lenjan tok ke opis..ade hati nk suh tahan setaun ek? dushhhhh baling ngan selipar crocodile tu kang...haih*

PERINGATAN:
Kalo berminat tok membeli kasut Crocs [ade mcm2 jenis] dengan harga yg berpatutan..lebih kurang 60% dr harga kat Outlet Crocs rase nye....maka rajin-rajin lah singgah ke Kedai Kasut Amoi..KOMPEM TAK KAN MENYESAL! & kualitinya di jamin sebjik cam di Outlet Crocs..:)

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...