Skip to main content

Posts

Showing posts from February 17, 2009

Mood ^-^v Ungu

Aku bukan xdek keje..tp xdek mood nk buat sbb server kejap2 down..kire ala2 xstabil arini..so, aku malas nk settle kan case tu..sbb xdek idea..aku dah penat godek pagi td..xdapek ehhhh mane nk carik lg..so, aku wat keje gile...mule2 layan lagu nidji jek..pehtu teringat aku ade copy lagu ungu dr wan dulu..so layan lak lagu ungu..tp baru aku perasan ade 1 lagu yg layan ok!

ha ni lah lagu nyer...layannnnnnn


sambil layan tetibe nak carik lirik dia..tp penat google tp tah ape2 jek yg kuar..lagu laen yg kuar..so, aku pon teringat lah 1 care len..di mana yg baser aku ngan dila gune mase zaman belajat kat uitm shah alam dulu..hehehe teringat lah zaman2 klasik kami kat uitm kan...kompem korang nak tau kn mcm mane kami mendpt kan lirik lagu? hehehe nk wat time kat lab mmg payah lah.,pepaham kat lab..sangat lembap..nk membazir kat CC..xdek makne lah kn..semata2 nak carik lirik lagu jek kan..so, kami pon mencipta idea ni..di mana sambil dengat..bukak notepad & type sndr...hehehe & kami pon …

Takde Motif

Yeahh..ni dia Kak Zila, Abg Sham & Mak

Di kala ini, org sibok kuar melangkah utk mencarik sesuap nasik kat food court tp aku xdek mood nk makan sbb nye aku xlapar. ni gegara aku melantak 2bungkus comei nasik lomak yg dibeli dr en.zul pagi td..hahahaa...aku xtau nak wat pe..meh lah aku merapu kat sini kan..lantak kowang nak bace ke idak..ade aku kesah? ade? ade?

erm malam semalam setelah sekian lame nye...Kak Zila aku call..actually dia call, tp henpon aku cam base lah mati dr pagi..aku xsedo kan..hik22 sbb dia call Maxis aku..ha lupe lah tu nk call Celcom aku kan..babap nanti...& tetibe aku nk tido kene on hendpon tu sbb situ lah alarm aku kan..kang xbgn lak pg esok..xg keje aku lak nnt! bukak phone jek..dpt sms dr maxis..kate ade miscall..mak aihhh smpai 7kali ok!, so, mcm urgent..aku call le balik..hehehe ruper2 nyer baser lah dia rindu kat adik dia ni lah kn...aku lah salah jugak..sbb dah lame xanto berita..asik terlupe jek..kunun2 CNY aritu nak suprised kan dia..tp xjadik kn…

Bengkel Fotografi - Potret Perkahwinan + Ibu & Bayi [Disebalik Tabir]

Baru muncul mood nak merapu meraban ha....so, ni entry ala-ala kisah yg berlaku di balik tabir sewaktu aktiviti menembak aritu...erm aku xpilih lg gamba sbb rase mcm semua nya sampah jek..geram aku..sbb byk gamba gegar..gegar..gegar...hangen jek aku tgk!.. ape yg aku leh wat simpulkan dr hasil aku aritu...aku mmg 99% xpuas ati ok! sbb byk yg blur+gegar [maybe setting tah pape nk cepat kan] almaklumlah beginner cam aku ni..mane leh nk wat keje cepat2 berstyle kelam kabut ni..poneng otak ku kan...


oklah meh aku citer dr awal... kui 8 lebih pagi tu aku dha gerak dr umah...masok jek kete..mak aiii kete non ado minyak ok! upset i tau..so, misi pertama isi minyak kat sebelah KWSP tu..pehtu cargas ke sana..sekali godek2..peta aku xamik kat opis..upset jek....teros sms kak sharna..hehehe seb bek dia bg direction yg betol..so, i sampai kat esso ngan selamat nye..baru buat pusingan nmpk kete kak sharna..so, i pon folow...lah depan tu jek..so, masuk class dah kui 9.10am..tp class lom mule lg tym …