Tuesday, September 9, 2008

[Lagu ape yg kamu sukak]

setiap org kan ade taste sendiri..mcm korang nk pilih BF & Gf korang kn..pas2 seperti korang pilih kete [nk beli yg mane - tp yg ni aku xtau...xseperti ape yg diidamkan..sbb normally, based on budget dlm pocket..hehehe], xpon ala-ala nk beli lauk kat kedai mkn kn..yg lauknyer deretan perghhh [blh terliur kalo diingat kn..dikala-kala bolan pose ni] hehehe tp serius aku teruja tgk gamba deretan lauk pauk yg diniaga kn oleh mak kakak sharna ni kite di bazaar bayan baru, penang...perghhh adekah taun ni bonda & kakanda nya masih berniaga..opsss ter off track lak..hehehe kang ade kene komen lagiss ngan nyah jijon..hak22

ok berbalik pd topik...korang suke lagu ape? lagu kegemaran aku xdelah byk mane pon? aku pon xtau apsal aku sukak..normally sbb lagu dia..bkn lirik dia..hahahaa ok normally org suke lagi based on beberapa criteria lah kn...[e.g: lirik - bg yg tgh berchenta or bg yg tgh frust..kekeke, lagu dia - alah mcm bdk underground kn kompem lah suke music2 underground jek..serupe bdk hip hop..pdhal lirik tah pape jek, ikut trend - yg ni baser, sbb terikut2 ngan lagu glemer terkini..pdhal bkn best mane pon..hehehehee :P, etc - byk lagi nk list kn] tp aku jarang giller lah nk suke pd lagu2 ni..kalo setakat suke dengar sekejap dlm seminggu 2 adelah ..tp nk suke yg makan bertaun agak kureng lah..hehehe ok antara lagu yg aku maseh layan even dah bertaun-taun tp maseh lom jemu lagi...
korang tau ke name lagu ni? ha ni lah lagu "Running" yg dinyanyikan oleh "No doubt "..yg pasti aku suke bangat...ni pon cdah lah punye pasal dulu sbb dia lah yg selalu bukak & selalu lah telinge aku ni terpakse dgr...dah dgr mcm best lak..hahahahaa..ok next song lak...
diz song lak by "Celine Dion"..title "These are the special times"...lirik dia & lagu dia..both ..i lyk..:) ha lagu yg seterusnya lak..1st tym dengar kat kedai mkn yg berderet-deret depan kerinchi 2, tp sedihnyer kedai-kedai 2 dah pon diruntuhkan...utk dijadikan tpt pejalan kaki...erm mase 2 aku nk beli makanan..makcik pasang radio..mase 2 lah aku 1st tym dgr..terus rase best..ape lagi esok g keje..aku terus surf lah kn..hehehehee
No promises by Shayne Ward...lagu malay 2 mmg ade jugak lah yg aku sukak tp byk sgt..hahahahaha mengikut musim telinge aku lah kn..hehehehe ok yg ni dr zaman sekolah aku..hahaha

BB Mark...Still on ur Side..dulu kan glemer ngan boy band..hehehe termasuklah aku gilak skali kn..hahaah tp yg best aku ade koleksi mp3 depa lagi..selamat lg dlm simpanan aku..even xsemua ade kn..sbb ni jek yg dpt aku selamatkn yg len dah selamat terbakar bersama2 hardisk aku yg terbakar mase 2006..hehehee mcm mane terbakar..aku xde idea sbb pc 2 adik aku yg gune..hangen aku...sbb depa xtukor hardisk 2 kepada hardisk asal PC 2..wawawa...dah lah hardisk 2 lak mmg himpunan semua lagu-lagu aku..hehehe tp nk wat mcm mane kn...dah selamat pon..hak33..oklah setakat ni jek aku update tym lunch break ni..opppsss aku xmkn k..aku update blogs jek..hehehehee

Gol & Gincu

hehehe, tetibe terlayan blk citer ni, korang layan x citer ni?...aku dah bape kali khatam pon kat youtube + 8tv.com.my hehehee ..ala-ala xboring lagi kn...so, teruskan ajolah layan tok sekelian kalinya...2la..pagi ni aku dok layan lg..tp style aku cam baser lah kn...pasang headset kat telinge dengar suare jek...kang layan ngan mate skali, maunyer keje i xsiap nnt k! aku pon xtau apsal aku suke sgt layan citer ni...i've no idea bout dat k~~~maybe da important reason citer ni sempoi kot....so, xdelah sesak jiwa + mate + telinge nk layan..actually, kalo aku xikut episod dia kat tv dulu..kompem cerita xmasuk list citer aku suke..hahaha sbb bdk umah aku kn suke tgk TV..so, penyakit addict ngan TV lagi-lagi rancangan yg bersiri ni...hehehee lelame layan aku pon melekat..almaklumlah aku bkn ade commitment ape pon kn..better lah aku tgk TV dr aku teruskan aktiviti membuta aku 2! ok lah if korang nk layan jugak..leh bukak kat link bawah ni...tp yg da movie 2..jenuh lak aku nk paste kn 1-1 link ek..2 kome leh cek direct kat youtube..heheehe ape lagissss, jom layannnnnnn


bukan setakat cerita jek aku layan k..lagu tema ke lagu berkenaan ngan cerita ni aku layan jugak..so, ni dia 2 lagu dr cerita ni...so, jom dengarkan lagu dr radio karat guwe~~~ [senang jek kan copy dr youtube] heheheehe

Generasiku by AOG



Teruja by Ella


kalo sesape yg suke 2 toksah lah layan kan..mane ade paksaan hehehee...2la dah lame lak xmaen futsal kn..ni lak bolan pose lagi lah xptt nak menaktifkan diri kn...erm xpe lepas raya..ayo geng kite berfutsal kembali..sbb kompem lah undangan opne ouse melambak2 kn..so, utk mengkempis kn kembali perut 2 ayuh lah kite ber sukan...majulah sukan utk negara~~

sebagai penutup...sape suke cerita ni sila angkat tgn, kalo xsuke angkat kaki blah lahhh cepattt!:P

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...