Skip to main content

Posts

Showing posts from April 21, 2010

Fikri & Syafiq

FIKRI
SYAFIQ
9 April 2010 punya cerita. Giller lame kan di peram. Xpe lg lame peram lg masak ranum..lagi enak di makan..ahaks.
Malam 9 April tu kan, comp aku wat Annual Dinner tapi ni lah pertama kalinya, sepanjang aku bekerja 3tahun ni, ni lah dia yg pertama kalinya & julung2 kalinya..eleh tapi ni lah pertama kali diadakan sepanjang bernas beroperasi..wakakakaka...lawakkan? tapi bersyukurlah..dr xpenah langsung kan...
& aku akan menumpang Murni, makanya, dengan pelepasan boss kami, maka kami Half day pd hari tersebut & teros plan melawat rakan sekerja yg baru melahir baby boy. Yupp my partner aka....same2 programmer utk system Axapta ni kan...
& kami pon ke Hulu Langat utk melawat Si Aloryah ni. Erm kebetulan, Adik dia jugak sedang berpantang di rumah..sentiasa tidak keseorangan tym berpantang..pandai adik beradik ni plan ek..hehehehe
Fikri adalah anak Aloryah & Syafiq, anak kepada Salmah, Adiknya. Erm beza 2-3 hari kalo xsilap aku.
Tapi kalo gabungkan name tu....Syafiq …