Skip to main content

Posts

Showing posts from April 5, 2013

Page 94

Rindu plak kt budak masyam ni. Almaklumlah aritu seminggu jadi bff kan sbb orang lain kn sekolah dan kerja.kitaorang je relax2 goyang kaki makan bubur.huhuhu

Mak long ada beli basikal seperti yg dijanjikan tu ye. Jgn buli atok lagi lepas ni ok. Asik lah atok kena teman ko berlari depan rumah kn.

Ni aksi baru bangun tido sampailah ke aktiviti berikutnya...layan kan....bangun gososk-gosok kepala lepas tu golek-golek amik mood

lepas tu mula mengaco apa orang buat..semua lah apa yg orang tengah buek...ko nak buat jugak....







ok ni lepas dah mandi sebelum dinner ..huhuhu.....

cantikkan parking botol susu tu..kemain...semua tpt nak kena letak pagar....hahaha ni dah start memanjat....abislah nenek ngan atok...