Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2013

Page 204_2

Budak2 ni merapu kt whatsapp. And kebangangan dok fwd2 gambar makanan..aduhai...

Page 204

Sekarang kompem isu paling hot adalah balik kampung mana raya ni?well aku lom masuk phase serabut wajib pikir maka aku relax je.huhuhuDan the best part baru 12 hari puasa (cerita ahad lepas) aku dah kena cbb. Dennngg mmg lah lauk kt bazaar ni.salahkanbazaar walhal salah sendiri sebabpemalasyangamatkan.And rindu kat budak masham ni.aritu aku balik dia buat2 sombong..pahtu kejap2 usha muka maklong...bila aku pandang nangis meroyan ngada2.orang puasa xde mood nak ajak bertekak hokeh and maklong ko ni pon xde mood nk layan kesongelan ko tu budak masham. Xpe weekend kita balik lg.tahun ni turn femili derang raya umah nenek segamat ye..lega dia xde di saat genting kalo x asiklah nk kena ngadap kerenah dia.Gambar2 budak masham ni ehsan dari busu dia.dia punya manja ngan busu dia..memang menanahkan biji mata.tokleh blah.

Page 203

Ramai yang tak tahu atau masih ragu-ragu. If suntikan utk kesihatan adalah dibenarkan yg bermaksud blh teruskan berpuasa tetapi suntikan utk mendptkn tenaga dan kecergasan adalah membatalkan puasa. Ni tazkirah di opis aku. Saje nk share utk renungan bersama.

Page 185

Harini budak masham ni genap 2tahun. Happy birthday sayang danial harith hanif. Bapak pjg nama kan. Still xreti nk buek peace tapi takpe prektis make perfect. Hope jadi anak soleh dan beriman yg menyenangkam semua orang. And please lah jangan ngada2 dengan mak apak den lebih2.huhuhu