Skip to main content

Posts

Showing posts from October 7, 2011

Macam-macam ada di Melaka

Kisahnya bermula bila Amy call aku ajak ke Melaka Wonderland. yupp since awal tahun aku ada planning tapi asik lah tak jadi. di sebabkan memang aku nak [pergi & tarikh dia plan tu memang aku nak balik kampung kan. maka ON kan saja. ahaks. join ngan budak opis dia. tp budak opis nya 2 org jek yg jadi...tp depa bawak adik-beradik skali. jadilah ramai balik. huhuhu



dari plan nak ke wonderland, dah jadi ronda satu melaka plak, sebab takkan seharian ko nk duduk dalam waterpark tu kan. memang keluar jadi yanadey lah jawabnya.
ok ni masa baru masuk. kami orang paling awal. main game semua pon blh lah nk ulang berkali-kali, dah lah masing2 1st tym nk cuba, macam2 lah ragam, yg tersekat kat tengah lane lah. macam-macam lah. nk kata byk game dia...xbyk mane pon. oklah, adalah jugak dari takde langsung sbb tempat baru and masih ada yg nk ditambah tolak kan.

oklah tiket dia hari biasa RM26 utk dewasa dan sabtu ahad /cuti umum dia jadi RM30. kanak-kanak lupa lah. cek jek lah website Melaka Wonde…

Pijak

Rasa nk pijak pijak pijak & pijak lagi si "zatsu" Shauki tu



eh memang nak sepak sepak sepak & sepak lah mamat shauki tu.



haih * emosi
Bapak pon xsampai hati nak lempang anak. inikan nak pijak! B*d*h!