Thursday, November 28, 2013

Page 332

 
Alhamdulillah dah nak dekat sebulan aku pindah ke rumah baru, tempat baru. masih proses membiasakan diri dengan suasana baru yang tanpa mid valley, tanpa kedai makan, klinik, kedai runcit di bawah rumah but tanpa masalah parking..keh keh keh..tang ni paling seronok.
 
masalah tidur memang tiada....lena je
 
dan last weekend, parents aku datang sebab ahad takde kenduri kawen kat kampong aku...maka ayah aku yang kesian kat anak dia yang dok memberus sendiri pakaian2nya sehingga naik kurus lengannya..hehehe naik semata2 nak gantikan kepala paip utk washing machine...if aku kuat nak pulas ketat2 kepala paip tu..memang xmintak tolong dah orang lain..aku buat sendiri je. tapi kudrat xcukup powerkan..kenalah mintak tolong..huhuhu...
 
tapi ayah aku suka je naik KL skrg,,kah kah..lagi2 kawasan rumah aku tu ala2 kampong jgk..petang2 blh lepak kat tasik tgk org main jet ski lah..kapal layar lah...mcm2 aktiviti..tu yang dia seronok.

ok ni singgah masjid putra masa ahad lepas. selepas makan nasi arab kat saba. budak ni kan suka rupanya makan nasi arab..aduhai..nak makan sedap je keje ko kan...dan dia ni seronok je meninggalkan makayah dia..ikut jelah kemana nenek ngan atok ko pegikan...ish ish..xpatut betul budak ni. dah malam kang kita jumpa...jangan nak cari pasal..memang kena cubit nanti.

Friday, November 15, 2013

Page 319

Uish sikit lagi nak page 365

Ni budak ni kan....pandai tu cari coklat yang maklong dia sorokkan. Boleh plak dia ingat kisah seminggu lepas. Ni muka abis feeling lah nak buat maklong geram kan. Muka tak boleh blah dapat jugak cokkelat ni..aduhai..siap ko danial..memang kena cubit nanti ni.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...