Skip to main content

Posts

Showing posts from December 31, 2013

Page 365

Akhirnya penghujung 2013 pon tiba, maka bye-bye 31 tahun dan welcome ke dunia 32,..hehehe apa-apa pun 2013 adalah pencapaian terbaik untuk diri sendiri (tepuk bahu sendiri)...di mana percubaan untuk bebas dari belenggu PTPTN Berjaya...dan no more igauan PTPTN... dan aku Berjaya jugak mengucapkan selamat tinggal kepada kg.kerinchi. ini adalah perkara paling payah aku nak buat..tengah2 type ni plak, boleh plak orang maintainance kat kerinchi tu call Tanya pasal sampah renovation rumah...pjg umor betul orang2 kerinchi ni tau...ofkos saya tak tau dah sebab rumah telah pun saya pulangkan kepada tuan pemilik.

dan esok bermula lah perjalanan baru utk tahun yang baru...and good luck to me and semua...semoga kita tabah dengan corak kehidupan di Negara kita sendiri

dan tamatlah versi page kepada tajuk di belog ni..hahaha