Skip to main content

Posts

Showing posts from December 3, 2008

Mari Membaca

Wahh..semasa aku wat larian marathon 5km di dlam mid valley Isnin lepas, aku sempat lah singgah kat MPH membeli buku ni.."Ayat-ayat Cinta"Mak aii tajuk dia pong dah wat sume orang terbeliak bijik mate..ngeh22. Adekah aku dah masuk mood jiwang tak larat? Lantak piiii lah org nak kate ape kn...dah lame xbernovel kan diri..last skali aku beli novel awal taun kot...ke taun lepas..lupe dahhh!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Antara detail-detail pasal buku ni seperti bawah ni..aku copy dr mane..aku dah lupe lak url dia...hehehehe
Judul :Ayat-ayat Cinta
Pengarang : Habiburrahman El Shirazy
Penerbit : Al-Risalah Product Sdn Bhd
Genre : Novel
Mukasurat : 510 halaman
Cetakan Kesepuluh (Malaysia): Ogos 2008
ISBN : 9832672368
- PEMENANG PENA AWARD NOVEL TERPUJI NASIONAL 2005
- PEMENANG ANUGERAH PENGHARGAAN "THE MOST FAVOURITE BOOK" 2005
"Sesekali dalam ketenangan sastera Indonesia datang mengejut gelo…