Skip to main content

Posts

Showing posts from October 23, 2011

Jom Renang

Tak mudah rupanya nak berenang ni kan. Owh, sekarang aku ke kelas renang, dah tua baru terhegeh-hegeh nak belajarkan. takpe, kena ikut pepatah, biar lambat asal selamat. hehehehe dan lebih baik lambat dari tak reti langsungkan. huhuhu :P

ok, apa yang boleh diperkatakan. susah nya lah nk berenang nak bernapas..huwaaaa semputlah kelas harini. dahlah telinga aku dah pekak harini gara-gara asik lah masuk air.

kalau nak join kelas renang boleh ke website ni JOM RENANG. coach dia si ben tu ok, ajar bersungguh-sungguh jugaklah. tapi nasib badan dia dapat student yg dah kertu mcm aku. keras ok...hope aku akan reti berenang, tak terer takpe, janji reti, koman-koman confident dalam air tu dah ada. fooouuhhhhhhh oklah, tak mudah rupanya berenang ni kan.